Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Június 23-án ismét több ezren találkozhatunk a veszprémvölgyi terített asztaloknál!

2024. június 13. 11:37 // Forrás: VEB 2023
Idén is jön a Hosszúasztal Piknik: a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program a tavalyi év sikere után idén is megszervezi Magyarország legnagyobb közösségi piknikjét.

A Veszprémvölgy árnyas fái között ezúttal is egy másfél kilométeren hosszan kanyargó asztalsor várja mindazokat, akik szívesen töltenének el egy szép nyári délutánt klasszikus piknikhangulatban, sok ezer ember társaságában finom ételekkel és jó italokkal. A Hosszúasztal Piknik mindenkinek szól: legyen szó gyerekekről, idősekről, baráti társaságokról, párokról, vagy céges csapatokról (sőt a házi kedvencek is jöhetnek, hiszen ez egy állatbarát esemény).  Az eseménnyel azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy összehozzuk az embereket, miközben lehetőség nyílik arra is, hogy megismerkedhessünk a Bakony-Balaton régióra jellemző ízekkel.

 

Ahogyan 2023-ban, úgy idén is biztosítjuk az egyenként négy-hat fős, abrosszal felterített asztalokat, de ezen túl minden résztvevő maga dönti el, milyen finomságokkal és díszekkel pakolja tele azokat. Az igazán lelkes díszítők és kukták pedig akár meg is mérettethetik magukat, ugyanis idén is meghirdetjük a Terített Asztal Szépségversenyt és a Régiós Ízek Versenyét, amelyek győztesei különböző, értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. 

Az ínycsiklandó ételek és italok sokasága mellett ezúttal is zsonglőrök, bűvészek, mutatványosok és zenészek fokozzák majd a hangulatot, emellett pedig italárus pont is elérhető lesz a helyszínen. 

A piknikre június 23-án, vasárnap délután 3 és este 6 óra között várunk minden kikapcsolódni vágyót. A számozott asztaloknál érkezési sorrendben lehet majd helyet foglalni és fontos, hogy a nagy érdeklődés miatt előzetesen, június 14-ig mindenképpen regisztrálni kell egy online kérdőív kitöltésével. Ha egész asztalokat szeretnénk foglalni, akkor érdemes minimum négy vagy több embert regisztrálni, de természetesen az egy- vagy kétszemélyes regisztrációkat is nagy örömmel várják az igazi közösségi piknik élmény jegyében.  

vehir.hu
további cikkek
A harmadik VIFI-FESZT-tel is jótékonykodott a Veszprémi Petőfi Színház A harmadik VIFI-FESZT-tel is jótékonykodott a Veszprémi Petőfi Színház Szombaton rendezték meg a Veszprém Vármegyei Ifjúsági Fesztivált (VIFI-FESZT), ahol fiatal tehetségek léptek színpadra, hogy megmutassák, mit jelent számukra a művészet! A tehetségek megmutatkozása jótékony célt is szolgált, hiszen a segítés a teátrumnak rendkívül fontos. tegnap 22:07 Dolce far niente – Az olasz és magyar ízek fúziója a Wine and Gourmet Fesztiválon Dolce far niente – Az olasz és magyar ízek fúziója a Wine and Gourmet Fesztiválon Dolce far niente – olaszul annyit tesz, mint „az édes semmittevés”. Az olaszok mesterei annak, hogy erőlködés nélkül halmozzák az élet élvezeteit; mondhatni, ez a vérükben van. Most az ő segítségükkel mi is kapunk egy hétvégét, hogy a Wine and Gourmet Fesztivál formájában előcsalogassuk a bennünk rejlő olaszt, és megmutassuk, hogy mi, magyarok, legalább annyira tudjuk élvezni az életet. tegnap 11:34 Rekord hallgatói számmal indul a Veszprémi Érseki Főiskola éve Rekord hallgatói számmal indul a Veszprémi Érseki Főiskola éve Megnyitotta 2024/2025-ös tanévét a Veszprémi Érseki Főiskola. Az intézmény évről-évre egyre népszerűbb a hallgatók körében, erre most is rámutattak a számok. Az évnyitón ünnepélyesen is üdvözélték a gólyákat, összesen kétszáznegyven új hallgatóval indul az év. 2024. szeptember 6. 14:59 Film és kiállítás 1989 emlékére a FOTON-ban Foton Film és kiállítás 1989 emlékére a FOTON-ban Európa sorsfordító évét, 1989-et dolgozza fel Szalay Péter, NINCS PARANCS! című dokumentumfilmje, amely a rendszerváltás 35. évfordulója alkalmából lesz látható a FOTON Audiovizuális Centrumban szeptember 19-én. A vetítés ingyenes, csupán regisztrálni kell rá. 2024. szeptember 6. 11:37

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.