Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C

Június 23-án ismét több ezren találkozhatunk a veszprémvölgyi terített asztaloknál!

2024. június 13. 11:37 // Forrás: VEB 2023
Idén is jön a Hosszúasztal Piknik: a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program a tavalyi év sikere után idén is megszervezi Magyarország legnagyobb közösségi piknikjét.

A Veszprémvölgy árnyas fái között ezúttal is egy másfél kilométeren hosszan kanyargó asztalsor várja mindazokat, akik szívesen töltenének el egy szép nyári délutánt klasszikus piknikhangulatban, sok ezer ember társaságában finom ételekkel és jó italokkal. A Hosszúasztal Piknik mindenkinek szól: legyen szó gyerekekről, idősekről, baráti társaságokról, párokról, vagy céges csapatokról (sőt a házi kedvencek is jöhetnek, hiszen ez egy állatbarát esemény).  Az eseménnyel azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy összehozzuk az embereket, miközben lehetőség nyílik arra is, hogy megismerkedhessünk a Bakony-Balaton régióra jellemző ízekkel.

 

Ahogyan 2023-ban, úgy idén is biztosítjuk az egyenként négy-hat fős, abrosszal felterített asztalokat, de ezen túl minden résztvevő maga dönti el, milyen finomságokkal és díszekkel pakolja tele azokat. Az igazán lelkes díszítők és kukták pedig akár meg is mérettethetik magukat, ugyanis idén is meghirdetjük a Terített Asztal Szépségversenyt és a Régiós Ízek Versenyét, amelyek győztesei különböző, értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. 

Az ínycsiklandó ételek és italok sokasága mellett ezúttal is zsonglőrök, bűvészek, mutatványosok és zenészek fokozzák majd a hangulatot, emellett pedig italárus pont is elérhető lesz a helyszínen. 

A piknikre június 23-án, vasárnap délután 3 és este 6 óra között várunk minden kikapcsolódni vágyót. A számozott asztaloknál érkezési sorrendben lehet majd helyet foglalni és fontos, hogy a nagy érdeklődés miatt előzetesen, június 14-ig mindenképpen regisztrálni kell egy online kérdőív kitöltésével. Ha egész asztalokat szeretnénk foglalni, akkor érdemes minimum négy vagy több embert regisztrálni, de természetesen az egy- vagy kétszemélyes regisztrációkat is nagy örömmel várják az igazi közösségi piknik élmény jegyében.  

vehir.hu
további cikkek
Egy kis kreativitással életre szóló élményt szerzett magának egy fiú a VeszprémFesten VeszprémFest Egy kis kreativitással életre szóló élményt szerzett magának egy fiú a VeszprémFesten Nem egyedi eset egy koncerten vagy sportmérkőzésen az, amikor a közönségből egy jól látható táblára felírt üzenet célba ér, így pedig valaki boldog tulajdonosa lehet egy meznek, kedvence dobverőjének és még sorolhatnánk az így új gazdára lelt relikviákat. Az idei VeszprémFesten a Milky Chance koncertjén viszont egy fiatalember egészen más üzenetet fogalmazott meg a tábláján, ami aztán célba is ért, örökre szóló élményt adva neki. tegnap 14:30 Ilyen jól még nem szólt az Africa Veszprémben VeszprémFest Ilyen jól még nem szólt az Africa Veszprémben De nem csak az Africa. A VeszprémFest szombati zárónapjára Kaliforniából érkezett a Toto, és bár a zenekar tagjai közül többen már a hatvanas éveiket tapossák, kétórás fellépésüket úgy tolták végig az eső miatt az arénába költöztetett koncerten, hogy esélyt sem adtak adnak annak a kritikának, hogy csupán egy kelet-európai haknira jöttek Veszprémbe. 2024. július 21. 14:34 Július 29-én kezdődik a veszprémi Auer Fesztivál Július 29-én kezdődik a veszprémi Auer Fesztivál A Mendelssohn Kamarazenekar tizedik alkalommal rendezi meg Veszprémben július 29. és augusztus 3. között az Auer Fesztivált a veszprémi születésű Auer Lipót hegedűművész és hegedűpedagógus emlékére. 2024. július 21. 11:51 A jazz egy kedves szakállas pasi, aki szeretne megismerkedni VeszprémFest A jazz egy kedves szakállas pasi, aki szeretne megismerkedni Van az a sztereotípia a jazz-zenészekről és úgy általában a jazzről, hogy azt füstös new yorki bárokban afroamerikai zenészek adják elő szintén hasonló összetételű közönségnek. Ezzel pedig jelentősen szegregálva műfajt és a közönséget is. Ezért is bátor vállalkozás minden évben a VeszprémFesttől, hogy a koncertsorozat valamelyik napját a jazznek szentelik. Viszont, ha elfogadjuk, hogy a VeszprémFest a két évtizedes múltjával már-már küldetést vállal, hogy hirdesse a zenei sokszínűséget, akkor szinte kötelező a jazzes nap a fesztiválon. Gregory Porterben pedig hű szövetséges találtak ebben a küldetésben, aki immáron másodszor lépett fel péntek este a veszprémi színpadon, koncertje pedig sztereotípia-romboló volt. 2024. július 20. 15:23

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.