Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Varázslatos előadás a Pannon Várszínházban

2024. június 26. 13:19
A Pannon Várszínház június 21-én egy előbemutató keretein belül mutatta be a PABLO és PICASSO, avagy az állatok karneválja című nagyszabású musicalt. 

A darab szenezerzője Hrutka Róbert Artisjus- és Fonogram díjas magyar zenész, zeneszerző, énekes és producer. A dalszövegeket és a szövegkönyvet Kovács Viktor és Kovács Dominik írták. A látványos produkció jelmeztervezője és támogatója Rátkai Erzsébet, Jászai Mari-díjas magyar iparművész, színházi látvány-, díszlet- és jelmeztervező, érdemes művész. A Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja. 
Az előadás végén kicsik és nagyok egyaránt szűnni nem akaró tapssal jelezték, hogy újabb siker született.

Fotó: Gáspár Gábor / Pannon VárszínházFotó: Gáspár Gábor / Pannon Várszínház

A történet egyik főszereplője Pablo, az orrszarvú és egy rajztehetséggel megáldott kisfiú (az ő iskolai csúfneve Picasso), akik különleges kapcsolatba kerülnek. Közös élményük a hiány, talán a szeretet, az elfogadás képességének hiánya és a fantázia. Az emberi és állati társadalmak közösségeiben keverednek izgalmas kalandokba, míg új barátokra lelve megfogalmazódik végre közös vágyuk. Gyerekek, állatok,növények összefognak, hidat építenek egy olyan világba, ahol az élet valamennyi formája érték.

 Az előadás létrejöttének főtámogatója a Balluff-Elektronika Kft. 

Részletek és időpontok az előadásról: https://pannonvarszinhaz.hu/eloadas/230-pablo-es-picasso-avagy-az-allatok-karnevalja

Galéria
Pablo és Picasso
vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.