Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C
2024. július 23. Lenke
Veszprém
21°C

Simon Attila a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara új elnöke

2024. június 26. 12:35 // Forrás: VKIK
A Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara június 25-én, a kamara székházában tartotta a 2024-2028-as kamarai ciklus Tisztújító Küldöttgyűlését, amelyen a küldöttek egyhangúlag Dr. Simon Attilát, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatóját választották meg a kamara elnökének – adta hírül közleményében a kamara.

Azt írják: a Veszprém Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara májusban megtartott küldöttválasztó tagozati ülésein az Ipari tagozatban 31 fő küldött, a Szolgáltató és vendéglátó tagozatban 13 fő küldött, a Kereskedelmi tagozatban 13 fő küldött, a Kézműves tagozatban 13 fő küldött került megválasztásra, melynek eredményeként megalakult a 70 fős Küldöttgyűlés. 

Simon Attila, a kamara új elnöke (fotó: VKIK)Simon Attila, a kamara új elnöke (fotó: VKIK)

Dr. Simon Attila újonnan megválasztott kamarai elnök köszöntő beszédében kifejtette, hogy elkötelezett célja a minél eredményesebb érdekképviseleti tevékenység folytatása, országos szintű kiterjesztése, a digitalizációs és e- kommunikációs megoldások erősítése, a kamarai szolgáltatások továbbfejlesztése, valamint a vállalkozások lehető legszélesebb körű bevonása a kamarai életbe, szem előtt tartva a nagykoalíciós döntéshozatali folyamatokat, az átláthatóságot és a hatékony szervezeti működést. 

vehir.hu
további cikkek
Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát Bakonybélben rendezik a 9. Közép-Európai Csillagászati és Asztrofizikai Diákolimpiát augusztus 7. és 9. között. tegnap 21:25 A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert A Tisza Párt elnökévé választották Magyar Pétert  A párt alelnöke Radnai Márk, a párt operatív vezetője és Tarr Zoltán, az európai parlamenti delegáció vezetője lett a hétfői tisztújítás után.  tegnap 14:11 Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől Joe Biden visszalép az elnökjelöltségtől - az amerikai elnök a közösségi médiában közzétett közleményben jelentette be ezt a szándékát vasárnap. 2024. július 21. 20:40 Tuzson Bence: eljutottunk oda, hogy Gutenberget és Zuckerberget már együtt lehet emlegetni Tuzson Bence: eljutottunk oda, hogy Gutenberget és Zuckerberget már együtt lehet emlegetni Egy jó kísérletnek tartja, de majd az idő igazolja, hogy valóban működőképes-e az Európai Unió új online szabályzási rendszere Tuzson Bence, igazságügyi miniszter szerint, aki a Századvég nyári egyetemén vett részt Veszprémben. A miniszter az előadásában elmondta azt is, hogy milyen logika szerint lehetne hatékonyabban felvenni a versenyt az online bűnözőkkel, valamint a mesterséges intelligencia adta lehetőségekről is beszélt az államigazgatási munkában. 2024. július 20. 23:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.