Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Masszázsolajokkal a test működésének javításáért!

2024. július 1. 8:52

Sokszor érezhetjük úgy, hogy szükségünk van egy hosszas masszázsra, akár ellazulni szeretnénk, akár épp ellenkezőleg: felfrissülni, energetizálódni. Általában a wellnesshétvégékhez kötjük az élményt, azonban nem kell megvárnunk a következő ilyen lehetőséget.

Testi-lelki újjászületés

Bármikor lehetőségünk van rá, hogy ellátogassunk egy masszőr szakemberhez, nem csupán szállodákban tudunk ilyen szolgáltatást igénybe venni. Vagy akár otthon megkérhetjük a szeretteinket, hogy masszírozzák át hátunkat, vállunkat. Ebben lesznek segítségünkre a claudiashop.hu-nál kapható Yamuna masszázsolajak. Használatukkal teljesen el tudunk majd lazulni, és meg tudjuk élni a testi, lelki és szellemi újjászületést és feltöltődést.

Mire használhatunk masszázsolajat?

Attól függően, hogy a masszázsnak mi a célja, más és más hatóanyagú olajat célszerű választani. A Yamuna masszázsolajok növényi alapúak, így a bennük található növényi hatóanyagok segítségével még könnyebben érik el a kívánt hatást.

Tehát ha például a stresszoldás a célunk, mert szeretnénk picit kiszakadni a hétköznapok rohanásából, akkor egy nyugtató, ellazító, relaxáló kezelésre lesz szükségünk, amihez ideális párosítás a citromfüvet tartalmazó olaj. Elegendő vékony rétegben felvinni a bőrre ahhoz, hogy megtapasztalhassuk a kellemes érzést. És nem csupán az idegeinkre hat pozitívan, a bőrünk tapintása és rugalmassága is szembetűnően változni fog.

Amennyiben izom- és ízületi panaszokra keressük a megoldást, a rozmaringos vagy a borsmentás-rozmaringos készítmények lesznek a támaszaink. Használatukkal fokozhatjuk a vérkeringést, és oldhatjuk az izomgörcsöket, így sokkal fittebbnek, energikusabbnak fogjuk érezni magunkat. Ez a fajta masszázs kifejezetten javasolt nagyobb fizikai igénybevételt vagy sportolást követően. 

Aloe verás olajokkal a bőrünket regenerálhatjuk, számos kedvező tulajdonságával hidratálja, hámosítja, megújítja bőrünket, és csökkenti az esetleges gyulladásokat.

Mi mindenre jó a testmasszázs?

Egy olajos masszázs kifejezetten jóleső élmény lehet, amiért akár rendszeresen is szívesen eljárunk egy jó szakemberhez. Egy ilyen alkalom segít ellazulni, nyugtató hatása révén pedig lecsendesíti elménket. De ezenkívül is több mindenben pozitívan befolyásolja szervezetünk működését. Éppen ezért szokta részét képezni a fizioterápiás kezeléseknek. A mozgás fejlesztésében, rehabilitációjában kifejezetten nagy szerep jut a gyógymasszázsnak.

A vérkeringés fokozásával javítja a sejtek tápanyag-ellátottságát, így hozzájárul a szervezet öngyógyító folyamataihoz. Ezzel enyhítheti az izom- és ízületi fájdalmakat, és megakadályozza az izomgörcsök kialakulását. Serkentheti a bőr anyagcseréjét is, és fokozza a salakanyagok eltávolítását, ezért alapja lehet egy cellulit- vagy alakformáló, zsírégető kezelésnek is.

Bármi legyen is a célunk a masszázzsal, a megfelelő olaj kiválasztásával nagy mértékben tudjuk fokozni a kívánt hatást, ezáltal támogatva testünk és lelkünk regenerációját.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.