Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Mindenkit elvarázsolt az utcaszínház

2024. július 1. 15:08
Hatodik alkalommal rendezték meg a Bondoró utcaszínházi fesztivált Balatonalmádiban az elmúlt hétvégén.

Akrobatikus elemekkel tarkított előadások, gólyalábasok, fényárban úszó Balaton-part: a Bondoró fesztivál ismét varázslatos mesevilágot hozott létre Balatonalmádiban. 

Az érdeklődőket egész napos programkínálat várta, számos nemzetközi fellépő műsorát is megcsodálhattuk. Karneváli hangulatot idézett az olasz Teatro Due Mondi előadása; az argentin Edgardo Papito Gonzalez kinyitotta a furcsaságok ládikáját; az Olaszországból érkezett Rašid Nikolić marionett bábokkal mesélte el történetét; de szlovén, finn és spanyol vendégművészek is elhozták a magyar közönségnek műsorukat. 

Mindeközben a sétányon foglalkozásokkal, kézműves vásárral és különféle látványosságokkal várták az érdeklődőket. 

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Ismét megérkeztek a Balatonra a jövő versenyhajói Pannon Egyetem Ismét megérkeztek a Balatonra a jövő versenyhajói Idén másodszor hozta el a Pannon Egyetem Európa egyik leginnovatívabb hajóversenyét Balatonalmádiba. A pénteken induló háromnapos CoreComm -Pannon Egyetem Solar Boat Challenge futamokon a kontinens egyetemeinek saját fejlesztésű napelemes hajói küzdenek meg egymással a Balaton hullámain, köztük a veszprémi egyetem csapatával is. 2024. augusztus 23. 13:39 Három napig szóltak a filmzenék a Balaton-parton Három napig szóltak a filmzenék a Balaton-parton Több mint kétezren vettek részt a második Balatoni Filmzene Fesztiválon, amelyet Balatonalmádiban rendeztek meg augusztus 9 és 11 között. A rendezvényen három színpadon, hat műfajban, kilenc formáció előadásában szólaltak meg a filmzenék nagy érdeklődés mellett. 2024. augusztus 13. 16:04 Egy hónap múlva tartják a Balatoni Filmzene Fesztivált Egy hónap múlva tartják a Balatoni Filmzene Fesztivált Augusztus 9-11 között másodszor rendezik meg Balatoni Filmzene Fesztivált Balatonalmádiban. Az idei programban három nap alatt kilenc formációtól, hat különböző műfajban csendülnek fel régi és új idők film-főcímzenéi és betétdalai, könnyed, változatos és színvonalas szórakozást kínálva a Balaton északi partján üdülőknek és az itt lakóknak. 2024. július 10. 22:14 A Balaton mellett kell keresni a színes lépcsők városát Balatonalmádi A Balaton mellett kell keresni a színes lépcsők városát Nem egy, nem kettő, hanem rögtön kilenc lépcső kapott olyan egyedi dizájnt Balatonalmádiban, ami után a város már joggal mondhatja magáról, hogy ő a„színes lépcsők városa.” 2023. szeptember 8. 22:25

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.