Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nyolcvan fölött is segíti a polgárőrök munkáját Németh Zoltán

2024. július 4. 11:56
A Polgárőr Érdemkereszt Arany fokozatát vehette át májusban Németh Zoltán.

Németh Zoltán már több mint 30 éve töretlenül, korát meghazudtolva végzi ezt a nem mindig népszerű közösségi munkát a valamikori Dózsa Polgárőrségben (a szervezet jelenleg beolvadt a Veszprém-Gyulafirátót Egyesületbe).

Veszprém város rendezvényein, futóversenyek, kerékpárversenyek, kulturális rendezvények lebonyolításában, azok biztosításában tevékenyen részt vesz. Legyen akár forgalomirányítás, parkoltatás, útlezárás, iskolakezdés idején a Dózsavárosban gyalogos átkelőknél, mindenszentek-halottak napja idején a temetőnél mindig számítani lehet rá. Az otthoni munkái mellett bármikor, ha feladat van, segítőkész.

A Vármegyei Polgárőrség elnöksége felterjesztette az Országos Polgárőr Szövetségnek a javaslatot Németh Zoltán elismerésére, ahol pozitív elbírálás után, Zoli bácsi az Országos Küldöttgyűlésen a belügyminiszter úr jelenlétében, Túrós Andrástól, az Országos Szövetség elnökétől vette át a magasrangú kitüntetést. 

vehir.hu
további cikkek
Nagyné Borbás Mária vehette át a Hadnagy László-díjat Nagyné Borbás Mária vehette át a Hadnagy László-díjat Gyulafirátót városrész kulturális életének fellendítéséért, a gyulafirátóti közösségek formálásáért, fenntartásáért, a gyulafirátóti identitás erősítéséért, Gyulafirátót hírnevének öregbítéséért végzett példamutató tevékenysége elismeréseként Nagyné Borbás Mária részére Hadnagy László-díjat adományozott a közgyűlés. A díjat szombaton, a gyulafirátóti falunapon adták át.  tegnap 21:56 Közösségi ünnep a kerek templom alatt Közösségi ünnep a kerek templom alatt Frissítően hatott az Ösbő vezér parkon keresztül csordogáló patak hűs vize a szombati hőségben az ösküi falunapon. tegnap 17:28 Versengés és szórakozás Sólyon Versengés és szórakozás Sólyon Tizedik alkalommal rendeztek falunapot szombaton Sólyon. tegnap 16:05 Jövő nyáron megnyitják a látogatók előtt a megújuló veszprémi várnegyed több épületét Jövő nyáron megnyitják a látogatók előtt a megújuló veszprémi várnegyed több épületét 2025 nyarán megnyitják a megújuló veszprémi várnegyed több épületét. A Veszprémbe látogatók jövőre olyan helyszíneket is bejárhatnak majd, amelyek korábban, a beruházás kezdete előtt nem voltak látogathatók, így a Körmendy-házat, ahol kiállítás várja majd az érdeklődőket, illetve több kert is nyitva áll majd a várnegyedbe érkezők előtt. A korábban ismert épületek pedig megújulva várják a látogatókat. Az érdeklődők megcsodálhatják majd a Szent Mihály-főszékesegyház altemplomát, valamint a város ékkövének számító Gizella-kápolnát, de látogatható lesz a Szent Imre- (piarista) templom is. tegnap 12:26

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.