Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 14. Őrs
Veszprém
29°C
2024. július 14. Őrs
Veszprém
29°C

Versengés és szórakozás Sólyon

2024. július 6. 16:05
Tizedik alkalommal rendeztek falunapot szombaton Sólyon.

A rendezvény reggel a sportpályán kezdődött, ahol tízpróbára és főzőversenyre hívták a vállalkozó szelleműeket. Délután a kultúrháznál a Sólyi Dalkör, a Réparetekmogyoró gyermekzenekar, a Kid Rock And Roll SE lép fel, míg este Hatás Andrea és Zayzon Csaba műsorát követően motoros kaszkadőrök kápráztatják el a közönséget, a napot pedig a 4F Club zenekar koncertje és a Rulett zenekar utcabálja zárja. 

Ovádi Péter és Kaptur JózsefOvádi Péter és Kaptur József

Kaptur József polgármester az esemény délelőtti megnyitóján felelevenítette: tíz évvel ezelőtt a Civilek Sólyért Egyesület szervezte meg először a falunapot, a civil szervezet aztán polgármestert és képviselőket is indított a településen. Az évtizedes munka eredményeként Sóly szépen fejlődött, összetartó közösségek alakultak ki, idén 15 csapat jelentkezett a jó hangulatú főzőversenyre. 

Ovádi Péter parlamenti képviselő is ezt a közösséget méltatta, valamint köszönetet mondott a polgármesternek és a képviselő-testületnek a településért tett erőfeszítéseikért. 

vehir.hu
Vámosi Patrik
további cikkek
Ovádi Péter: Az állattartók felelőssége, hogy gondoskodjanak kedvenceik biztonságáról a nyári időszakban Közös ügyünk az állatvédelem Ovádi Péter: Az állattartók felelőssége, hogy gondoskodjanak kedvenceik biztonságáról a nyári időszakban Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos, ismételten felhívja az állattartók figyelmét a nyári meleg okozta veszélyekre. A nyári hónapok forrósága nem csupán az emberek, hanem négylábú társaink számára is komoly kihívást jelent. A kánikula időszakában különösen figyelnünk kell háziállataink jólétére, hiszen a magas hőmérséklet súlyosan megterhelheti őket.   ma 11:29 Rálőttek Donald Trumpra Rálőttek Donald Trumpra Donald Trumpot támadás érte Pennsylvania állambeli választási gyűlésén szombaton, a biztonsági személyzet és a hatóságok közbelépése után a republikánus elnökjelöltet védőgyűrűben vitték le a színpadról. ma 1:23 Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál Kékszalag Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is a júliusi holdtöltéhez legközelebb eső hétvégén rendezik Európa legnagyobb tókerülő viadalát, az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat. A több mint 500 vitorlásból álló mezőny július 18-án csütörtökön reggel rajtol Balatonfüredről, de nem csak a verseny ideje alatt, hanem már július 13-tól, kilenc napon át színes programforgatag várja az érdeklődőket. tegnap 12:16 A jövőben a mostani hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni A jövőben a mostani hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni A jövőben a mostanihoz hasonló hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni - közölte az MCC Klímapolitikai Intézet pénteken. 2024. július 12. 12:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.