Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Versengés és szórakozás Sólyon

2024. július 6. 16:05
Tizedik alkalommal rendeztek falunapot szombaton Sólyon.

A rendezvény reggel a sportpályán kezdődött, ahol tízpróbára és főzőversenyre hívták a vállalkozó szelleműeket. Délután a kultúrháznál a Sólyi Dalkör, a Réparetekmogyoró gyermekzenekar, a Kid Rock And Roll SE lép fel, míg este Hatás Andrea és Zayzon Csaba műsorát követően motoros kaszkadőrök kápráztatják el a közönséget, a napot pedig a 4F Club zenekar koncertje és a Rulett zenekar utcabálja zárja. 

Ovádi Péter és Kaptur JózsefOvádi Péter és Kaptur József

Kaptur József polgármester az esemény délelőtti megnyitóján felelevenítette: tíz évvel ezelőtt a Civilek Sólyért Egyesület szervezte meg először a falunapot, a civil szervezet aztán polgármestert és képviselőket is indított a településen. Az évtizedes munka eredményeként Sóly szépen fejlődött, összetartó közösségek alakultak ki, idén 15 csapat jelentkezett a jó hangulatú főzőversenyre. 

Ovádi Péter parlamenti képviselő is ezt a közösséget méltatta, valamint köszönetet mondott a polgármesternek és a képviselő-testületnek a településért tett erőfeszítéseikért. 

vehir.hu
Vámosi Patrik
további cikkek
Kiosztották a Virágos Veszprém díjakat Jung Edina Kiosztották a Virágos Veszprém díjakat A Virágzó Veszprém Egyesület péntek délután tartotta eredményhirdetését, a díjak több kategóriában kerültek kiosztásra. A rendezvényre az első hatvan helyezettet hívták meg, így ők is elismerésben részesültek. ma 12:51 Elkészült és újra járható a Szent István utca útfelújítás Elkészült és újra járható a Szent István utca Befejeződtek a munkálatok a Szent István utcában, szombattól már korlátozások nélkül közlekedhet rajta bárki. A fél évig tartó munka során az útburkolat felújítása mellett megoldották a csapadékvíz elvezetését is, a járda térkőburkolatot kapott, a régi közvilágítást pedig modern LED-égők biztosítják ezentúl. ma 15:22 Katonai hagyományok és jövőkép Veszprémben Katonai hagyományok és jövőkép Veszprémben A „Vármegyék Ezer Éve – A Haza Védelmében” című konferenciasorozat egyik fontos állomásának Veszprém adott otthont, az Agóra Kulturális Központban, ahol Dr. Czermann János helyettes államtitkár is felszólalt. Az esemény célja a magyar katonai hagyományok ápolása, azok örökségének továbbvitele a mai társadalomba és hadseregbe. A Honvédelmi Minisztérium Katonai Örökség Főosztályának kezdeményezésére Veszprém megye hadtörténeti jelentőségét ünneplik, bemutatva, hogy a terület gazdag múltja hogyan formálta az ország védelmi szerepét. ma 10:06 Új iroda segíti a vállalkozókat gazdaság Új iroda segíti a vállalkozókat Válallkozásfejlesztési irodát nyitott Veszprémben a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) pénteken. tegnap 22:06

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.