Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 14. Őrs
Veszprém
28°C
2024. július 14. Őrs
Veszprém
28°C

Nagyné Borbás Mária vehette át a Hadnagy László-díjat

2024. július 6. 21:56
Gyulafirátót városrész kulturális életének fellendítéséért, a gyulafirátóti közösségek formálásáért, fenntartásáért, a gyulafirátóti identitás erősítéséért, Gyulafirátót hírnevének öregbítéséért végzett példamutató tevékenysége elismeréseként Nagyné Borbás Mária részére Hadnagy László-díjat adományozott a közgyűlés. A díjat szombaton, a gyulafirátóti falunapon adták át. 

Nagyné Borbás Mária a gyulafirátóti közösség, ezen belül is a Nyugdíjas Klubok meghatározó motorja. A Rátót Mátyás Nyugdíjas Klubot 9 éve vezeti. Sok kulturális, kiránduló programot szervez, továbbá figyelemmel kíséri és segíti a problémákkal küzdő tagokat. Tagja a Bakonyerdő Nyugdíjas Klubnak is, ahol szintén aktív és segítőkész. Szociális érzékenységének köszönhetően a helyi gyermekotthon támogatásában és programok szervezésében önzetlenül részt vesz.

dr. Hegedűs Barbara, Nagyné Borbás Mária, Katanics Sándordr. Hegedűs Barbara, Nagyné Borbás Mária, Katanics Sándor

Hadnagy László születésének 100. évfordulója alkalmából színvonalas megemlékezést rendezett, melyet nagy precizitással szervezett. Nagyban segíti továbbá a Művelődési Ház munkáját, valamint aktívan részt vett a Betlehem elkészítésében. Odaadóan, lelkiismeretesen segíti a közösségi élet mindennapjait, programjait. A nap 24 órájában lehet rá számítani mindenben. 

A díjat dr. Hegedűs Barbara alpolgármester és Katanics Sándor, a városrész önkormányzati képviselője adták át. 

A gyulafirátóti falunapot Gryllus Vilmos koncertje nyitotta meg szombaton délután. Operettműsorral lépett színpadra Kecskés Timea, Hatás Andrea és Zayzon Csaba, majd bemutatkoztak a városrészben működő helyi kultúrcsoportok: a Kid Rock and Roll Se, a Gyulafirátóti Német Nemzetiségi Dalkör, a Rozmaring Tánccsoport és Segway Dance csoport. Az estet Baby Gabi, Republika és Dj. Stephen Jr. zárta. A sportpályán főzőverseny, focibajnokság, mandalafestés, csillámtetoválás és légvár várta az érdeklődőket. 

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Rálőttek Donald Trumpra Rálőttek Donald Trumpra Donald Trumpot támadás érte Pennsylvania állambeli választási gyűlésén szombaton, a biztonsági személyzet és a hatóságok közbelépése után a republikánus elnökjelöltet védőgyűrűben vitték le a színpadról. ma 1:23 Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál Kékszalag Kezdődik a Kékszalag Fesztivál, a nyár legszínesebb hete a Balatonnál A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is a júliusi holdtöltéhez legközelebb eső hétvégén rendezik Európa legnagyobb tókerülő viadalát, az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat. A több mint 500 vitorlásból álló mezőny július 18-án csütörtökön reggel rajtol Balatonfüredről, de nem csak a verseny ideje alatt, hanem már július 13-tól, kilenc napon át színes programforgatag várja az érdeklődőket. tegnap 12:16 A jövőben a mostani hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni A jövőben a mostani hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni A jövőben a mostanihoz hasonló hőhullámok a gyengébb kategóriába fognak tartozni - közölte az MCC Klímapolitikai Intézet pénteken. 2024. július 12. 12:53 Bérlakásprogram segíti a balatoni régió lakhatási feltételeinek javítását Balaton Bérlakásprogram segíti a balatoni régió lakhatási feltételeinek javítását Ötmilliárd forint támogatást nyújt balatoni, önkormányzati tulajdonú szolgálati lakások kialakítására a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium. 2024. július 12. 12:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.