Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Jövő nyáron kiderül, hogy milyen Forma-1-es pilóta Brad Pitt

2024. július 9. 19:11
Nem Lewis Hamilton helyére érkezik a Mercedes-hez, hanem az APXGP istálló színeiben versenyzik majd Brad Pitt. Ez az a fiktív Forma-1-es csapat, ami a száguldó cirkuszról készülő mozifilm érdekében hoztak létre, a történet szerint pedig a hollywoodi színész egy veterán versenyzőt alakít majd az egyszerűen csak F1 címre hallgató moziban. A hétvégén már az első előzetest is láthatták a nézők.

Az F1 forgatása már tavaly elkezdődött és idén is zajlik, többek közt a Hungaroringen is, ugyanis a film különlegessége, hogy a Forma-1 valódi helyszínein, a versenyhétvégék közben veszik fel a jeleneteket és az igazi csapatok és pilóták is szerepelnek benne.

A történet szerint Brad Pitt egy korábbi pilótát alakít, aki visszatér a Forma–1-be, hogy az újonc csapattársa, Damson Idris mellett versenyezzen a kitalált APXGP istálló színeiben.

A rajongók az elmúlt hétvégén a Brit Nagydíjkor az első előzetest is láthatták már. Szintén érdekes kulisszatitok, hogy Brad Pitt egy átalakított Forma-2-es autót vezet a filmben, tehát a jelenetek többsége nem trükkfelvétel, hanem tényleg ő száguldott a versenypályákon.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.