Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tizenötödik születésnapját ünnepli a Sobri Jóska Élménypark

2024. július 12. 15:10
Július 11. különleges nap volt a Sobri Jóska Élményparkban, hiszen egy napon ünneplték a helyszín születésnapját, valamint a Nagy Kaland Napját. A rendezvény igencsak jó hangulatúra sikeredett, a pecsétgyűjtő verseny, a kincsvadászat, a tutajhúzás, a hangszersimogató is remek alkalmat adott a kikapcsolódásra. Menet közben pedig maga Sobri Jóska is megérkezett…

Szabó Gabi, az esemény háziasszonya, műsorvezetője örömmel osztotta meg a jelenlévőkkel, hogy évről-évre egyre több család érkezik az élményparkba, de nem is véletlen, hiszen rengeteg élményt gyűjthet, aki ellátogat.

Ovádi Péter országgyűlési képviselő is köszöntötte a jelenlévőket, elmondta, nem csak a kislődieknek, de az egész térségnek fontos az élménypark. Az elmúlt tizenöt éve jócskán bebizonyította, hogy jó ötletnek bizonyult létrehozni, megépíteni a parkot.

Bátor döntés kellett hozzá, folytatta Ovádi, de mára az ország legnagyobb élményparkjaként emlegetjük. Az, hogy családi összefogással indult az egész, minden vállalkozónak igazi példa lehet.

Az országgyűlési képviselő úgy fogalmazott, jó ebben a térségben élni, hiszen olyan vállalkozók vannak, mint a Jáger-család, akik mertek nagyot álmodni. A születésnap alkalmából sem csak magukra gondolnak, hanem a társadalmi felelősségvállalásnak eleget téve jótékonykodnak, ami megint csak iránytűt jelenthet más vállalkozók számára.

Bódis Zoltán, Kislőd polgármestere elmondta, nagy öröm számára, hogy ilyen település vezetője lehet. Jött egy család, megálmodott valamit a dombokról a völgybe nézve, az első, ami az eszükbe jutott, hogy kellene egy tó.

A készületek közben a lakók figyelték, mi lesz vajon ebből, mígnem elkészült a tó, majd az élménypark. Kislőd számára ékszerdoboz, rengetegen jönnek a településre ezért, hiszen egésznapos családi napot nyújthat.

Takács-Kapot Ildikó, a Nagycsaládosok főszervezője is felszólalt. A hetedik Nagy Kaland Napja alkalmából annak történetére emlékezett vissza. A nagycsaládosok ilyenkor óriási kedvezményekkel érkezhetnek, ez pedig mára már országos szinten is elmondható a Nagy Kaland Napján, tehát nem csupán a Sobri Jóska ünnepe ez, hanem mára már minden kalandparké.

Jáger Balázs, a Sobri Jóska Kalandpark ügyvezető igazgatója mérföldkőnek nevezte a jeles napot. Visszaidézte édesapja álmát, amelyhez kalandos természetük lévén örömmel csatlakoztak, így 2009-ben megnyílt a park. A Bakony energiája áramlott a völgybe, ahogy ma is, viszont a park minden évben képes megújulni.

Jáger Balázs megköszönte minden dolgozónak, minden látogatónak az eddigi éveket, hiszen úgy véli, egy ötlet még nem elég ahhoz, hogy az álomból valóság legyen. Az élmények erősen összefogják a családokat, amelyre rendkívül nagy szükség van a mai világban. A játék öröme mindig jó emlékként szolgálhat.

Szabó Eszter
Szalai Csaba
további cikkek
A beagle-ké volt a Veszprémvölgy szombaton A beagle-ké volt a Veszprémvölgy szombaton Ötödik alkalommal adott otthont Veszprém az Országos Beagle Találkozónak, ahol a Veszprémvölgybe az ország több tájáról is érkeztek vendégek, hogy a kutyák eltöltsenek egy játékos napot, a gazdáik pedig hasznos ismeretekkel gazdagodjanak. 2024. szeptember 1. 13:08 Kis közösség, nagy összetartás Jutaspusztán Kis közösség, nagy összetartás Jutaspusztán Egy falu a városon belül – akár így is lehetne tekinteni Jutaspusztára, ahol szombaton jó hangulatú „falunapot” tartottak az ott élő veszprémiek. 2024. szeptember 1. 11:51 Több, mint négyezer év tánctudása a színpadon Több, mint négyezer év tánctudása a színpadon Magyar rekordot döntöttek a Veszprém vármegyei nyugdíjasok, amikor összesen ötvenen álltak a színpadra Hajmáskéren pénteken, mindannyian nyolcvan év felettiként, hogy ott perceken át közösen táncoljanak. A nem mindennapi teljesítményt a Magyar Rekordok Szövetsége is hitelesítette. 2024. augusztus 31. 12:09 Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Idén is sokakat vonzott a Rozmaring Fesztivál Városlődön Augusztus 23-25. között tizedik alkalommal rendezték meg a Rozmaring Fesztivált Városlődön. A Templom tér zsúfolásig megtelt, a hangulat kifogásolhatatlan volt, noha vasárnap még van lehetőség kilátogatni a helyszínre, hiszen a zárónap is izgalmasnak ígérkezik. 2024. augusztus 24. 22:36

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.