Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Olyan karikagyűrűt válasszatok, ami titeket fejez ki!

2024. július 18. 9:32

A házasságkötés napja nagyon különleges és emlékezetes élmény minden pár életében. Egyik legfontosabb kelléke a jegygyűrű, ami teljessé teszi ezt a csodás napot, majd az egész életüket. Ha ránéznek, mindig az esküvő, az egymás iránt érzett szeretet és elkötelezettség fog eszükbe jutni.

Éppen ezért fontos, hogy a karikagyűrűk minőségiek és gyönyörű szépek legyenek, tartósságuk pedig az anyagukra is vonatkozzon, ahogy a házasságra is. A FEIL ékszerek több mint 30 éve jelen vannak ebben a szakmában, stílusban és árban is személyre szabott ékszereket kínálnak.

A különleges pillanatok egy varázslatos ékszerrel még inkább egyediek lehetnek, főleg akkor, ha egy esküvőről van szó. Ebben a cikkben azt nézzük meg, hogy milyen lehetőségeink vannak a karikagyűrű anyaga és színe szempontjából, amikor házasságkötésre adjuk a fejünket.

Az arany karikagyűrű a legelterjedtebb

A jegygyűrű mindennapos használata során nagy igénybevételnek lehet kitéve, ezért mindenképpen ajánlatos tartós és időtálló anyagot választani. Egy egész életen át elkíséri a párt, az összetartozásukat szimbolizálja, így feltétlenül strapabírónak kell lennie.

Jellemzően aranyból szoktak készülni, de ezüstöt is választhatunk. Az arany nagy kopásállósággal rendelkezik, ragyogóan csillog hosszú évekig, méltó módon képviselve a szerelmet, ami alapján egymáshoz kötötték életüket a házaspár tagjai.

Az arany az évek során nem veszít a ragyogásából, de ha még pazarabbá és páratlanabbá szeretnétek tenni, arra is van lehetőségetek, hogy drágakövet tetessetek bele. Nagyon népszerű az is, ha egy gyémánt ragyog a karikagyűrűben.

A sárga arany a legismertebb

A FEIL az arany különböző árnyalataiban kínál jegygyűrűket: sárga, fehér és vörös is kapható náluk. A tökéletes ékszer kifejezi a viselője személyiségét is, tükrözi az ízlését, a stílusát, ezért minden párnak azt tudjuk javasolni, hogy gondolják át alaposan, mielőtt választanak karikagyűrűt.

Az aranyról rögtön mindenkinek a sárga jut eszébe, elvégre ez a legismertebb és legelterjedtebb színe ennek a nemesfémnek. Akik ezt az árnyalatot viselik, nemcsak a jólétüket fejezik ki, hanem azt is, hogy hagyománytisztelők, esetleg azt is, hogy becsben tartják a családi értékeket.

Sok esetben előfordul, hogy az arany ékszer a családi örökség része, ami lehet akár egy karikagyűrű is. A sárgaarany ékszer a kifinomult elegancia hatását tükrözi.

A fehér- és a vörösarany

A fehérarany ugyan szintén a gazdagságot jelképezi, de ezüstös ragyogása fiatalos lendületet ad neki. Ez is ugyanolyan kopásálló, mint a sárga változat, ne tévesszen meg senkit a színe, hiszen még mindig ugyanarról a nemesfémről van szó, ami az ezüstnél sokkal erősebb.

A vörös egy speciális aranyötvözet, amit egyre többen kedvelnek bájos és érzéki megjelenése miatt. Romantikus alkatok, művészlelkek között kifejezetten népszerű. Ha egyedi jegygyűrűt szeretnétek, mindenképpen érdemes körülnézni a FEIL weboldalán is.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.