Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Veszprémi Polgárőr Egyesület tagjai nyáron sem pihennek

2024. július 23. 11:06
A közterületi szolgálat mellett az illegálisan lerakott vagy elszórt hulladékot is több helyen összeszedték a városban az elmúlt néhány hétben. Az egyesület célja a város közbiztonságának erősítése, de részt vesznek kulturális programok és sport rendezvények biztosításában is. Szolgálatukat nem csak önállóan, de a rendőrség munkatársaihoz csatlakozva, illetve a jó együttműködést erősítve a Gyulafirátóti Egyesület tagjaival közösen teljesítik.

A nyári hónapokban a sok kulturális program, míg a többi időszakban a sportversenyek, mérkőzések jelentenek több kihívást számukra.

A működési költségeiket, illetve egy raktárhelyiséget is a Veszprémi Önkormányzat biztosítja, mely garantálja a működés zavartalanságát, illetve több képviselő is biztosított keretéből támogatást az egyesületnek.

A támogatók közül az egyik legfontosabb a megalakulás óta az MLSZ Veszprém Vármegyei Igazgatósága. A labdarúgó mérkőzések, rendezvények lebonyolításában, biztosításában nyújtott folyamatos segítséget kiemelt támogatással ismertek el. Az együttműködés keretében az Országos Polgárőr Szövetségen keresztül 2024 évben 400 ezer forinttal segíti az önkéntes munkát, melyből ruházat és a biztosításokhoz szükséges felszerelést szereztek be.

Veszprémi Polgárőr Egyesület munkáját a tagok önkéntesen, saját szabadidejük terhére végzik. Fontos számukra a lakóhelyük biztonsága, ehhez várnak további jelentkezőket soraikba az alábbi e-mail címen: veszpremipolgaroregyesulet@gmail.com

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.