Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A herendi postaládák kézzel írt pozitív üzenetekkel teltek meg péntek reggelre

2024. július 26. 12:10
A herendieket péntek reggel igazán különleges és személyes meglepetés várta: egy helyi lakos pozitív üzenetekkel töltötte meg mindenki postaládáját. A szívből jövő gesztus nemcsak örömet okozott, hanem elindított egy hullámot a közösségi médiában is, ahol a város lakói megosztották egymással a kedves, kézzel írt pozitív megerősítéseket.

K.F. monogrammal szignózott, kézzel írt kedves üzeneteket találtak a Herenden élők a postaládájukban, és úgy tűnik, tényleg nem kell sok a boldogsághoz és ahhoz, hogy jól induljon egy átlagos hétköznap reggel. A herendiek saját közösségimédia-csoportjában sorra bukkannak fel a levelek, hiszen ez egy olyan kezdeményezés, ami mindenki számára pozitív élményeket hozott. A posztokhoz csatolt hozzászólásokban szinte mindenki egyetértett abban, hogy ez a kis gesztus mekkora örömöt szerzett és mennyire megerősítette a közösségi összetartozás érzését.

Egy helyi lakos például így kommentálta az eseményt: „El sem tudom mondani, mennyire jól esett reggel megtalálni ezt az üzenetet a postaládámban. Egy kis kedvesség is hatalmas változást hozhat az ember napjába. Remélem, hogy az ilyen kezdeményezésekből több is lesz a jövőben.”

Egy másik lakos pedig az alábbi üzenetet osztotta meg: ,,Ma éjjel nagyon sok, mondhatni összes postaládába került egy-egy idézet, jókívánság.Itt szeretném megköszönni kedves KF-nek hogy hosszú éjszakákon át kigyűjtögette és kézzel írta ezeket az idézeteket, kis üzeneteket. 1250 darab és mind különböző! Hatalmas munka lehetett.Ezeket nem csak megírni kellett, hanem az éj leple alatt kipostázni is! Bízom benne, hogy mindenki pozitívan veszi és nem sértődik meg senki. Örülök, hogy településünkön ilyen emberek élnek!Köszönjük kedves KF!"

Azt, hogy ki lehet a titokzatos K.F. talán már mindenki sejti Herenden, az önzetlen kedvessége és kezdeményezése elég volt ahhoz, hogy egy egész várost felvidítson és összekovácsoljon. Reméljük, hogy ez a kedves gesztus inspirációként szolgál mások számára is, hogy hasonló módon terjesszék a jóságot és a pozitivitást.

vehir.hu
további cikkek
Huszonöt éve nyújt biztonságot az időseknek a Török Ignác utcai idősek otthona Huszonöt éve nyújt biztonságot az időseknek a Török Ignác utcai idősek otthona Huszonöt éves fennállását ünnepelte pénteken az Egyesített Szociális Intézmény Török Ignác utcai idősek otthona.  2024. szeptember 6. 21:12 Navracsics Tibor: a kohéziós politika meghatározó maradhat Európai Unió Navracsics Tibor: a kohéziós politika meghatározó maradhat Reményeink szerint a decemberi EU-csúcson rögzítik, hogy a kohéziós politika a jövőben is meghatározó lesz az unió versenyképessége és a demográfiai helyzet javításában - mondta Navracsics Tibor a kohéziós politikáért felelős miniszterek pénteki budapesti informális találkozója után. 2024. szeptember 6. 14:52 Az idei volt az északi félteke legmelegebb nyara az EU klímafigyelő szolgálata szerint Az idei volt az északi félteke legmelegebb nyara az EU klímafigyelő szolgálata szerint Az idei nyár volt a legmelegebb az északi féltekén a feljegyzések kezdete óta - jelentette be pénteken az Európai Unió Copernicus klímafigyelő szolgálata, hozzátéve: nagy a valószínűsége, hogy az idei év pedig a valaha mért legmelegebb év lesz. 2024. szeptember 6. 9:38 Lezajlott a rendkívüli közgyűlési vitája a millenniumi emlékműről Millenniumi emlékmű Lezajlott a rendkívüli közgyűlési vitája a millenniumi emlékműről Több mint egyórás vita zajlott csütörtök reggel a veszprémi városházán, ahol rendkívüli közgyűlés keretében tárgyalták újra Lugossy Mária Munkácsy-díjas szobrászművész millenniumi szobrának elhelyezését. A szavazáson végül nem született váratlan eredmény, a vitában viszont több helyi közéleti és kulturális szereplő is felszólalt. 2024. szeptember 5. 15:54

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.