Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. október 26. Dömötör
Veszprém
11°C
2024. október 26. Dömötör
Veszprém
11°C

Falunapot tartottak a fiatalodó Márkón

2024. július 28. 9:46
A Veszprém melletti település szombaton tartotta hagyományos falunapját, amelyen tizennégy év után elbúcsúzott a falu lakosságától a polgármester.

A gyermekeknek ügyességi játékokkal és arcfestéssel, rajzpályázattal, az idősebbeknek főzőversennyel, lovas programokkal és színpadi zenés, táncos produkciókkal is készültek a szervezők a márkói falunapon szombaton.

Az esemény megnyitóján Hartmann Antal polgármester köszöntötte a falu lakosságát, aki beszédében azt mondta, a falunap alkalmas arra, hogy az itt élők között kialakuljanak, vagy megerősödjenek a kapcsolatok. Ez azért is különösen fontos Márkó esetében, mert a falu folyamatosan fiatalodik, sokan választják lakhelyüknek, e pedig jó lehetőség, hogy megismerjék egymást.

Hartmann Antal tizennégy év után idén már nem indult el a polgármesteri székért, tehát októberben végleg elköszön a település vezetésétől. Ennek apropóján köszönetet mondott minden munkatársának és a márkóiaknak a bizalomért, valamiént további jó egészséget és boldog életet kívánt az embereknek.

A falunap megnyitóünnepségén a továbbiakban átadták a főzőverseny díjait, valamint a gyermekek esetében a pólótervező pályázat és rajzpályázat legjobbjainak a jutalmakat, amiben Ovádi Péter, országgyűlési képviselő segédkezett.

A falunap további részében a színpadi előadásoké volt a főszerep egészen az esti órákba nyúlóan.

vehir.hu
Domján Attila

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.