Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Lakásunk szívmelengető textildekorációi

2024. augusztus 22. 9:17

Otthonunk díszítése, vagy dísztárgyak, dekorációk elhelyezése lakásunkban ősidők óta jelen lévő hagyomány. Örömmel és jóleső érzéssel tölt el bennünket, ha valamilyen kedves kiegészítő, motívum kerül látókörünkbe, és az otthon érzését nyújtja.

A textilből készült dísztárgyaink és használati tárgyaink egyaránt melegséget árasztanak. Egy mutatós ágytakaró vagy egy magával ragadó díszpárna a hangulatunkat is feldobja, ha csak rápillantunk.

A Happytextil otthont díszítő kínálatában számos mintájában, színében, anyagában és méretében különböző, kézzel készített terméket találunk. Nézzünk körül, biztosan megtaláljuk azt a portékát, ami szemünknek és szívünknek kedves lehet.

Takarók és ágytakarók

Többféle mintájú árucikk várja, hogy szemezgessünk belőlük. Vannak gyermekeknek tetsző rajzolatú, geometriai mintázattal rendelkező vagy virágos ágytakarók is. Természetesen találunk egyszínű változatot is.

A takarók 200x140 cm nagyságúak, általában 100% pamutból készülnek, vatelinnel béleltek, 30-40 fokon gépben moshatók.

A legtöbb ágytakaró mérete 240x220 cm, mely egy franciaágynak dekoratív küllemet biztosít. Anyagösszetétel szempontjából többféle készül, 60% pamut és 40% poliészter, 80% pamut és 20% poliészter, és természetesen 100% pamut is. Az ágytakarók poliészter vatelinnel béleltek. Kiviteltől függően 30, illetve 40 fokon moshatóak mosógépben.

Kaphatók csomagok is, a szettek egy, két vagy három darab 40x40 cm-es díszpárnát tartalmaznak. A párnahuzatok cipzárral záródnak, levehetők.

Stílusos díszpárnákkal feldobhatja a szoba hangulatát

Számos mintázatú és anyagú párna készül, akárcsak a takarók esetében. Különféle vizuális ínyencségeket is találhatunk, mint például a csipkés vagy a hímzett változatok. Ezek a párnák egyedi gépi hímzéssel díszítettek, melyek rendelhetőek akár név ráhímzésével is. A párnák mérete 40x40 cm, a huzatok levehetőek, mosógépben 40 fokon moshatók. A töltet 100% poliészter. Gyönyörű csipkés párnák is részét képezik a termékkínálatnak, hasonló ismérvekkel. Választhatunk csak huzatot is.

Hengerpárna is került a kínálatba, három különböző méretből választhatunk, az igen változatos minták közül. Anyagösszetételük és kezelésük a díszpárnákéhoz hasonló. 

Döntés előtt pár gondolat

Hatalmas csomagválaszték is található a kínálatban, ami ajándéknak kitűnő ötlet. Sokféle szett készül, többféle összetevővel. A felhozatalban szerepelnek az ünnepekhez köthető garnitúrák is, karácsonyi, húsvéti, Valentin-napi, sőt esküvői is. A csomagokkal nemcsak örömet okozhatunk, de spórolhatunk is. Az akciós termékkínálatot is kísérjük mindig figyelemmel.

Szemezgessen a Happytextil kézzel készült, csodás anyagokból varrt portékák közül, melyek különféle alkalmakra, saját tervezésben, nagy szeretettel készültek.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.