Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az őszi érettségi vizsgákra

2024. augusztus 26. 10:45 // Forrás: MTI
Szeptember 5-ig lehet jelentkezni az október-novemberi érettségi vizsgákra - közölte az Oktatási Hivatal (OH) hétfő reggel.

Az érettségizők rendes, szintemelő, kiegészítő, ismétlő, pótló, javító és előrehozott vizsgát tehetnek. A közlemény szerint az érettségi vizsgákat a kijelölt középiskolák és a kormányhivatalok szervezik, és a jelentkezés benyújtásáról szóló legfontosabb információk megtalálhatók az Oktatási Hivatal honlapján.

2024-ben az őszi érettségi vizsgaidőszak október 11-től november 22-ig tart. Az írásbeli vizsgákat október 11-25. között tartják. Az emelt szintű szóbeli vizsgák november 7. és 11., a középszintű szóbeli vizsgák november 18. és 22. között lesznek. Az érettségi vizsgákkal kapcsolatos további információk az OH honlapján olvashatók.

vehir.hu
további cikkek
A forrásszerzésben és az egymásra találásban is segít a ForrásTÉR veszprémi irodája A forrásszerzésben és az egymásra találásban is segít a ForrásTÉR veszprémi irodája Egy lehetőséget kapott a régió, hogy az Európa Kulturális Főváros programsorozat után se torpanjon meg, sőt tovább lépjen és immáron ne csak tervezze, hanem meg is tudja valósítani a kreatív iparban az ötleteit, hangzott el csütörtök délután Veszprémben az Óváros tér 25. szám alatti ForrásTÉR közösségi iroda megnyitóján, ami a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI) első vidéki képviseletként nem kisebb célt tűzött ki, mint hogy segítsen a régió vállalkozásainak és civil szervezeteinek megcélozni az Európai Unió közvetlen forrásait, mellette pedig a közreműködésével épüljenek az üzleti kapcsolatok is, amiben jelenleg a legnagyobb lemaradásban vagyunk. ma 14:19 Orbán Viktor szerint a magyar gazdaság a fellendülés, a konjunktúra kapujában áll Orbán Viktor szerint a magyar gazdaság a fellendülés, a konjunktúra kapujában áll Magyarország gazdasága egy nagyon nehéz időszakon már túl van és egy gazdasági nekilendülés küszöbén, a konjunktúra kapujában áll - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádióban. ma 10:13 A mobilitási héthez csatlakozva rendezik meg a sportágválasztót és a fiatalok napját is A mobilitási héthez csatlakozva rendezik meg a sportágválasztót és a fiatalok napját is Idén is csatlakozik Veszprém az Európai Mobilitási Héthez. Szeptember 20-án az autómentes naphoz kapcsolódóan rendezik meg a sportágválasztót és a fiatalok napját is. ma 12:43 A kormány jövőre munkáshitelt vezet be A kormány jövőre munkáshitelt vezet be A kormány legkésőbb jövő év január 1-jétől munkáshitelt vezet be; a kedvezményes kölcsönt azok vehetik majd igénybe, akik már 17-18 éves koruktól dolgoznak, és nem jogosultak a diákhitelre. tegnap 11:18

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.