Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Használjunk figyelemfelkeltő reklámeszközöket!

2024. augusztus 27. 11:02

Manapság egyre elterjedtebb a reklámeszközök használata. Hatalmas segítséget jelenthet akár értékesítés, tájékoztatás alkalmával vagy prezentációk bemutatása során ezeknek a reklámhordozóknak az alkalmazása.

A típusok tekintetében folyamatosan bővül a kínálat. Mindegyik termékfajta nyomattal együtt vagy külön-külön is megvásárolható. A Nyomdatermékek.hu oldalán reklámeszközök széles választéka várja a döntés előtt állókat. Nézzen körül a nyomda oldalán Ön is!

Ismerjünk meg eszköztípusokat!

Roll-upok
A roll-upok a népszerűségüket a rendkívül egyszerű használatuknak köszönhetik. Esztétikus megjelenésűek, összeszerelésük pillanatok alatt kivitelezhető. Bármilyen rendezvényen alkalmazható. Mind méretben, mind megjelenésben nagy a merítési lehetőség. Léteznek egy- és kétoldalas, valamint kül- és beltéri változatok is. 

Banner állványok
Szintén nagyon gyorsan felállítható display eszköz. Könnyűszerrel lehet a nyomatot átcserélni. A roll-upok rokona, a különbség abban rejlik, hogy a roll-upok felcsévélik a grafikát, az X-bannerekre pedig felállítás után lehet a képet felhelyezni. Létezik asztali banner is. Egy izgalmas megjelenésű banner állvány különösen akkor ideális választás, ha gyakran szükséges váltogatnunk, cserélnünk az ábrákat.

Pop-upok
A pop-up termékek a kiállítások, sajtótájékoztatók, beltéri rendezvények dekoratív grafikai elemei. Könnyen összeállítható, pultként, háttérfalként, totem oszlpoként használható termékek. A kínálatban világítós termékek is szerepelnek, melyek igazi tekintetmágnesek. Amikor nem használja a pop-upot, száraz helyen, a hozzá adott tokban tárolja!

A vevőket csábító modellek

Megállítótáblák
Az egyik leggyakrabban alkalmazott vevőcsalogató. Általában alumíniumkerettel készülnek. A kipattintható képkeret segítségével a plakátok cseréje rendkívül egyszerű. Bel- és kültéri alkalmazásuk is lehetséges. Az előtét fólia tükröződésmentes és UV-álló, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot. Léteznek egy- és kétoldalas táblák is.

Várakoztató tábla
Éttermek, bankok, múzeumok, autószalonok, egyéb intézmények elengedhetetlen kelléke. A felhasználók többsége a képet maga készíti és helyezi a keretbe, így nyomat nélkül vásárolhatjuk meg ezt a terméket. A képkeret állását és dőlésszögét magunk szabályozhatjuk.

Kínálópult
Kiállításokon, üzletekben kóstoltatásokhoz használatos. Többféle méretű, formátumú és teherbírású mobil pultok is elérhetők. A kínálat részét képezi belső megvilágítással rendelkező stand is.

Miért előnyös a reklámtermékek alkalmazása?

Mind marketing és üzleti szempontból, mind az egyszerű használhatóság és időtállóság oldaláról megközelítve a megoldandó feladatot, ezek a termékek hosszú távon segítségünkre lesznek akkor is, ha tájékoztatás, és akkor is, ha vevőszerzés a cél.

A Nyomdatermékek.hu esetében közvetlenül a nyomdától vásárol. A kínálatukban megtalálható minőségi eszközök között biztosan Ön is felleli az elképzeléseinek megfelelőt. Amennyiben választás előtt áll, a cég munkatársai készséggel segítenek Önnek.
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.