Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
19°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
19°C

Legyen rendezett, átlátható a ruhatárunk!

2024. szeptember 17. 10:16

Mindenki olyan ruhásszekrényt szeretne, amely tiszta és rendezett, így könnyen áttekinthetővé válik, hogy mi, hol is van, és egyszerűen fel tudunk öltözni. A rendszerezés fontos lépés ebben, azonban az sem mindegy, hogy milyen szekrénybe pakolunk. 

A minőségi, jól megépített szekrény

A Hoofbutor.hu széles gardróbszekrény kínálattal rendelkezik, melyekben rengeteg hely áll rendelkezésre a ruhák, cipők és egyéb kiegészítők számára. A különböző méretű és stílusú termékek közül bárki megtalálhatja a neki valót. 

A tolóajtó segítségével pedig mindez kényelmes és praktikus is lesz. Aztán már csak rajtunk múlik, hogy a mindennapokban hogyan is használjuk a szekrényt. 

A gardróbszekrény berendezése

A nem hordott ruhák tárolása értékes helyet foglal, így nézzünk szét alaposan, hogy mi az, amit nem viselünk. Szedjünk ki mindent a szekrényből, tegyük az ágyra, és amire nincs szükségünk, attól váljunk meg! Évente kétszer érdemes ezt a szelektálást elvégezni, így több hellyel gazdálkodhatunk. 

A pakolásnál arra is figyeljünk, hogy az egyféle ruhák egy helyen legyenek. Lehet, hogy van öt hasonló kötött pulóverünk, viszont térdig érő ruhából csak egy? Könnyen azonosíthatjuk a duplikációkat, ha kategóriánként rendezzük a holminkat. 

Még több helyet nyerhetünk

Ha sok felesleges fogas lóg a szekrényben, nehezebb lesz kivenni a ruhákat, melyeket viselni szeretnénk, különösen ha az tele van össze nem illő, drót-, műanyag vagy fafogassal. Helyet nyerhetünk, ha eltávolítjuk az üreseket közülük, sőt, a legjobban akkor járunk, ha összeillő készletet vásárolunk. 

A szekrények alja a cipők, kézitáskák, műanyag tasakokba rendezett apróságok tárolóhelye lehet. Azonban utóbbi nem feltétlenül jó megoldás, hisz ha már becsomagolunk valamit, vajmi kevés az esély rá, hogy valaha újra elővesszük. Az egyébként hasznos teret sokkal jobban ki tudjuk úgy használni, ha beteszünk oda egy cipőtartót vagy egy polcos állványt. 

Hasonlóan még több tárolóhelyet nyerhetünk, ha elérhetővé tesszük a szekrények felső polcát. Ezt úgy tudjuk a legjobban megtenni, ha ide tároló dobozokat vásárolunk, ezeket könnyen elérjük, le tudjuk venni, tudjuk használni a tartalmát. 

Fontos a méret

A helykihasználásnak vannak trükkjei, azonban a legfontosabb, hogy milyen méretű szekrényünk van. Vásárlás előtt legyünk tisztában azzal, hogy mennyi hely áll rendelkezésre az adott helyiségben, és azt, hogy milyen méretű szekrényben férnek el a holmijaink. A tér nagyságától függően vásárolhatunk tolóajtós vagy klasszikus modellt is. A lényeg, hogy jó minőségű darabokat válasszunk, melyek tartósak, stabilak, a vasalatok időtállók. 

Színekben és méretekben is sokféle modell áll rendelkezésre, akár sarokszekrényt is beszerezhetünk. Ez jó megoldás lehet, ha minden négyzetcentimétert szeretnénk kihasználni. Előbb-utóbb persze minden szekrény megtelik, és úgy érezhetjük, hogy kinőttük, azonban egy szelektálás varázslatos erővel bír, érdemes évente legalább kétszer beiktatni! 
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.