Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Bemutatjuk Vikit, a Vehir-TikTok legújabb digitális arcát!

2024. szeptember 23. 14:41
Örömmel jelentjük be, hogy a Vehir TikTok csatornáján mostantól egy igazán különleges kolléga veszi át a hírek és érdekességek bemutatását: Viki, a mesterséges intelligencia által generált, digitális híradósunk! Viki nemcsak modern, de innovatív módon hozza el nektek a legfrissebb információkat Veszprémből. Szeretnénk, ha ti is részesei lennétek ennek a technológiai újításnak, hiszen Veszprém és a jövő kéz a kézben járnak.

Jelenleg tesztüzemben működünk, de hiszünk abban, hogy a mesterséges intelligencia nemcsak a jövő, hanem a jelen egyik legizgalmasabb technológiai áttörése is. A digitális világ rohamosan fejlődik, és egyre több helyen találkozhatunk AI-vezérelt szereplőkkel: gondoljunk csak a köztévé Bíró Adájára vagy a számos influenszerre, akik szintén mesterséges intelligencia segítségével tartják fenn követőtáborukat.

Viki célja, hogy élvezetes és gyors hírszolgáltatást nyújtson, legyen szó helyi eseményekről, izgalmas rendezvényekről, vagy éppen kulturális hírekről. Ő az, aki mindig naprakész, mindig friss, és mindig ott van, amikor fontos történések zajlanak. És mivel AI-alapú, folyamatosan – és velünk együtt - tanul és fejlődik, így a jövőben még több érdekességet hoz majd el nektek.

@vehir.hu Bemutatjuk a Vehír új kollégáját, a mesterséges intelligencia által generált, digitális híradósunkat, Vikit! #vehir #vehirtiktok #mesterségesintelligencia #veszprém #al #mi ♬ eredeti hang - vehir.hu

Viki minden mondandóját a szerkesztőségünk újságírói készítik elő számára, tehát nem rendelkezik önálló gondolatokkal vagy véleményekkel; amit közvetít, az a szerkesztőség által hitelesen összeállított tartalom. Az ő szerepe, hogy a legfrissebb híreket és érdekességeket színes, vizuálisan vonzó formában tolmácsolja a nézőknek, egy teljesen új formátumban.

Kövessetek minket a TikTokon, és ne maradjatok le a legfrissebb veszprémi hírekről Vikivel! Ismerjétek meg a város teljesen új, digitális arcát, és legyetek részesei ennek a különleges és formabontó technológiai kalandnak.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.