Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kutyás piknik és vásár a Balatoni Élményparkban

2024. szeptember 24. 13:13
A szervezők célja, hogy a látogatók kötetlenül, szabadon érezzék jól magukat kedvenceikkel, miközben játékos formában a felelős állattartás fontosságára is felhívják a figyelmet.

A Balatoni Élménypark Csopak és a veszprémi Dog Garden Home & Mini Kutyapanzió és Kutyanapközi első alkalommal rendezi meg hagyományteremtő céllal az I. Kutyás piknik és vásár az állatvédelem jegyében című eseményét 2024. szeptember 29-én, 10 és 16 óra között.

Az alap belépőjegy ára ingyenes, de a szervezők örömmel fogadnak adományokat a meghívott állatvédő szervezetek számára.

A rendezvényen részt vevő kereskedők és kézművesek minőségi felszerelésekkel, prémium jutalomfalatokkal, tápokkal, pórázokkal, nyakörvekkel és kutyaruhákkal várják az érdeklődőket. A legszerencsésebbek a tombolán is nyerhetnek.

A nap folyamán kutyás bemutatók, szórakoztató versenyek (melyekre a helyszínen lehet regisztrálni) és informatív beszélgetések szórakoztatják a közönséget. A Park Büfében komolyabb témájú előadásokon és kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt az érdeklődők, vagy megtekinthetik az állatvédelemről szóló plakátkiállítást.

Szakértői tanácsadásra is lesz lehetőség, legyen szó egészségügyi, dietetikai, gondozási vagy nevelési kérdésekről.

A helyszínen fotósarok is várja az érdeklődőket, ahol örök emléket készíttethetnek magukról és kedvenceikről.

A rendezvényre csak jól szocializált, emberrel és más állatokkal barátságos kutyával, valamint érvényes veszettségi és kombinált oltással lehet belépni.

A vasárnapi program kiváló lehetőséget kínál a családok és a kutyások számára, hogy együtt töltsenek egy tartalmas napot, miközben hasznos információkat is szerezhetnek a felelős állattartásról és az állatvédelemről.

vehir.hu
további cikkek
Búcsúzik a képviselő-testület közélet Búcsúzik a képviselő-testület Utoljára ülésezett a 2019-ben megválasztott képviselő-testület csütörtökön a Városháza Kossuth termében. tegnap 16:55 Ezek a programok várnak ránk Szent Mihály-napi búcsún Veszprémben Ezek a programok várnak ránk Szent Mihály-napi búcsún Veszprémben Szeptember 27. és 29. között a veszprémi székesegyház védőszentjének, Szent Mihálynak a napja alkalmából idén is megszervezik a hagyományos búcsút Veszprémben számos programmal a Várban és a belváros több pontján. 2024. szeptember 25. 16:43 A munkakeresők vágynak a visszajelzésre jelentkezés után, ez azonban gyakran elmarad A munkakeresők vágynak a visszajelzésre jelentkezés után, ez azonban gyakran elmarad A legtöbb munkavállalót zavarja, ha nem kap visszajelzést az állásjelentkezésére, ami gyakran bizonytalanságot szül. Ennek okát akadnak, akik magukban, a leadott pályázat gyenge minőségében látják vagy abban, hogy ők maguk nem voltak szimpatikusak a vállalatnak - derül ki a Profession.hu friss, reprezentatív felméréséből. A jó jelöltélmény és a vállalat pozitív munkaadói hírnevének fenntartása miatt viszont fontos odafigyelniük a cégeknek a visszajelzésekre. 2024. szeptember 25. 15:18 Elindul a munka, hogy 2026-ban Veszprém lehessen Európa sportrégiója Elindul a munka, hogy 2026-ban Veszprém lehessen Európa sportrégiója Közismert cél, hogy Veszprém önkormányzata megpályázza a 2026-os európai sportrégió címet. A folyamat első lépését csütörtökön tette meg a közgyűlés, amikor elindította a pályázat összeállítását célzó munkafolyamatot. tegnap 14:58

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.