Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Milyen szerepet töltenek be az overálok a nők öltözködésében?

ma 9:01

Az overálok nagyon közkedvelt ruhadarabok - a nők körében egyre többen döntenek a viselésük mellett. Vajon miért szeretik ennyien ezt a terméket, aminek a felső és alsó része egybe van varrva? Ennek járunk most utána.

Overálok - soha nem mennek ki a divatból

Az overálok az ELYSE Fashion kínálatában is többféle változatban megtalálhatók. Lehetnek hosszú vagy rövid ujjúak, hosszú vagy rövidnadrágosak - számtalan fajta létezik. Nagyszerű választást jelentenek mind a hétköznapokban, de egyes típusaik akár alkalmi viseletként is kiválóan bevethetők. Egy jól kiválasztott overál egyszerűen összeállítható outfitet eredményez, ami egyszerre stílusos és kényelmes.

Miért számít praktikus viseletnek az overál?

Főként azért, mert egyetlen darabból áll, így eredendően nem kell amiatt aggódnod, hogy passzolnak-e egymáshoz a felső és alsó részek. Verhetetlen előnye, hogy szinte valamennyi testalkaton jól áll. 

Viselése nagyon kényelmes, mert nem szükséges folyamatosan igazgatni az ingujjakat, a nadrágszárakat. Emellett az overálok meglepően sokoldalúak, könnyen variálhatók egyéb kiegészítőkkel és szebbnél szebb cipőkkel. Övet használva hozzájuk jól kiemelhető a derékrész és feldobható az összkép.

Kiknek ajánlják az overál viselését?

Gyakorlatilag minden olyan nőnek, aki kényelmesen és stílusosan szeretné eltölteni a napjait. Mindazoknak, akiknek nincs kedvük és idejük minden reggel a ruháikhoz passzoló alsó-felső kombinációkra vadászni a szekrényben. Az overál ideális választás lehet akár a munkahelyi megjelenésre is, hiszen elegáns és professzionális - nem lehet vele mellényúlni.

Milyen színt és fazont érdemes választani?

Alkalomra vagy munkahelyi megjelenéshez célszerű visszafogottabb színű és szabású darabokat beszerezni. A tavaszi és nyári hónapokban népszerűek a rövid ujjú és rövid nadrágos változatok, ami egyaránt praktikus választást jelenthetnek a nyaraláshoz, mindennapokhoz. 

Lezserebb stílushoz viselheted akár sportcipővel is, ha pedig egy magassarkúval veszed fel, akkor azonnal elegáns megjelenést kölcsönözhetsz magadnak. A hűvösebb hónapokban természetesen a sötétebb színek és a hosszú nadrágos változatok dominálnak, amelyeket egy műbőr kabáttal vagy egy farmer dzsekivel kiegészítve viselhetsz szuper kombinációkat kreálva. A hideg miatt sem kell aggódnod, hiszen léteznek vastagabb alapanyagból készült overálok is, melyek jó szolgálatot tesznek a fagyos időkben is.

Még soha nem próbáltad az overált?

Az overált feltétlenül ki kell próbálnod! Egy megfelelő fazonú és színű darabbal te is élvezheted a kényelem szabadságát és az egyediséget tükröző stílust. Praktikum a mindennapokban, amit te sem hagyhatsz ki. Tudd: az overál amellett, hogy egy divatos ruhadarab, még egy igazi életmentő is lehet a rohanó reggeleken és az összeállításokkal való hadakozásban!

Bízunk abban, hogy sikerült meggyőznünk az overálok használatának a praktikumáról és kényelméről. Ne habozz - próbáld ki minél hamarabb! Nem fogod megbánni!
 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.