Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A legjobb óvodai és iskolai zöldprogramokat díjazta az E.ON

ma 13:10 // Forrás: EON
Tizenöt oktatási intézmény nyert legfeljebb 2,5 millió forintos támogatást fenntarthatósági programja megvalósításához az E.ON Hungária Csoport Föld bajnokai pályázatán. A nyertesek között összesen 25 millió forintot osztottak szét.

A Föld bajnokai pályázat győzteseit a szakmai zsűri döntése alapján választották ki. A testület tagja volt Guntram Würzberg mellett dr. Ürge-Vorsatz Diána (fizikus, klímakutató), Nagy Réka újságíró (Ökoanyu), Szomolányi Katalin (a Planet Fanatics's Network ügyvezetője) és Pokorny Lia (színésznő, fenntarthatósági receptgyűjtemény szerzője). A szakmai értékelés mellett a közösségi médiában közönségszavazást is tartottak a legjobb pályázatok között, ennek nyertese is megkapja a program megvalósításához igényelt támogatást.

A nyertesek között két Veszprém vármegyei intézményet is találunk: az általános iskolák közül a veszprémi Dózsa György Német Nemzetiségi Általános Iskola falevél-gyűrűzési programja, míg az óvodák mezőnyében az Ajkai Hétszínvirág Óvoda kerékpáros közlekedésre ösztönző rendezvénysorozata is szerepel az elismert pályázatok között.

A Föld bajnokai pályázatot minden évben meghirdeti az E.ON, jövőre is várják a pályázni kívánó óvodai és iskolai közösségek zöld ötleteit.

vehir.hu
további cikkek
Mesterséges neurális hálózatok kutatói kapták a fizikai Nobel-díjat tudomány Mesterséges neurális hálózatok kutatói kapták a fizikai Nobel-díjat John J. Hopfield és Geoffrey E. Hinton a mesterséges neurális hálókkal történő gépi tanulást elősegítő alaputatásukért kapták meg a rangos tudományos elismerést – jelentették be kedden.  ma 12:09 Sokat tanulhatunk a patkányok társas életének tanulmányozásából tudomány Sokat tanulhatunk a patkányok társas életének tanulmányozásából Az ELTE nagyszabású kutatása szerint sokkal bonyolultabb a patkányok társas viselkedése, mint azt eddig feltételeztük. A rangos Scientific Reports folyóiratban megjelent eredményeknek komoly hatása lehet egyes gyógyszerek, például a pszichotikumok fejlesztésére is. ma 11:48 Négy helyszínen várják a látogatókat az erőművek éjszakáján vármegyénkben közélet Négy helyszínen várják a látogatókat az erőművek éjszakáján vármegyénkben Október 25-én az előzetesen regisztrálók számára egy napra megnyílnak az erőművek Veszprém vármegyében négy helyszínen három városban: Ajkán, Litéren és Veszprémben is várják majd az érdeklődőket.  ma 9:41 Garantált forráshoz jutnak a járások közélet Garantált forráshoz jutnak a járások Jövő januártól minden magyarországi járás garantált éves fejlesztési forráshoz jut a Versenyképes járások program keretéből – jelentette be a közigazgatási és területfejlesztési miniszter hétfőn Budapesten. tegnap 15:21

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.