Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
12°C

Forgalomkorlátozás, útzár és buszmenetrend

2010. augusztus 4. 7:47

Tájékoztató forgalomkorlátozásokról!

A veszprémi csatorna és ivóvíz vezeték rekonstrukciós munkák folytatódnak. Az érintett utcákban az ivóvíz és szennyvíz hálózat az építkezés idején is üzemel. Ezért külön ütemben kell az utcai gerincvezetéket, és a bekötővezetékeket felújítani, így az egyes szakaszok többszöri, egymást követő bontására van szükség.

A projekt várható befejezéséi határideje: 2010. szeptember vége.

Az esetleges kellemetlenségekért megértésüket köszönjük.

A Budapesti út a Jutasi úti csomópontnál fél pályán lezárásra kerül!!

Teljes útlezárás lesz:

- az Eszterházy utcában

- az Egyetem utcában, a József Attila út és a Móricz Zsigmond utca között.

- A Fenyves utca Kopácsi út Remete utca csomópontban

- Remete utcában a híd közelében.

Részleges útlezárással érintett helyszínek:

Bem, Hajlat, Egyetem, Sziklay, Almádi, Stromfeld, Eszterházy (alsó részén), Zrínyi, Ady (Budapesti u-i park), Hóvirág, Ádám Iván, Stadion, Török Ignác, József Attila, Kiskőrösi (zsák utca), Dózsa utca (járda), Bajcsy Zs, Előd, Malom, Csutorás, Kőhíd, Tiszafa, Halle, Őrház, Rózsa, Szófia utcák, Megyeház tér, Erzsébet liget, Remete-Fenyves és a Jutasi úti Buszpályaudvar, Piactér mögötti út, Jutasi-Budapesti út csomópontja, Csap u.-Hold u. sarok, Akácfa u.-Hold u. sarok, Ádám Iván u. – Ady u. csomópont

A parkolási lehetőség megszűnik:

Zrínyi, Hóvirág, Csermák, Csikász, Ádám Iván és Bajcsy utcákban!

Kérjük a gépjárművel közlekedőket, hogy a megváltozott forgalomtechnikát fokozottan vegyék figyelembe, az útviszonyoknak megfelelő haladási sebességet tartsák be a károkozás elkerülése érdekében!

Kérjük a gépjármű vezetőket, hogy útjuk szervezésénél vegyék figyelembe a korlátozásokat. Az építés ideje alatt az érintett lakosságot folyamatosan tájékoztatjuk.

Az adatokat a hirdetéshez a kivitelező Swietelsky Magyarország Kft. szolgáltatja. Tel.:88/401-170.

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. További információ: Beszt Kft.: 88/578-910, Swietelsky Magyarország Kft.: 88/401-170, Veszprém és Térsége Szennyvízelvezetési és –kezelési Önkormányzati Társulás: 80/949-009.

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. A csatornaépítés Veszprém és térsége szennyvízelvezetési és -kezelési projekt keretében valósul meg az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával a Swietelsky Magyarország Kft. kivitelezésében. Veszprém város ezen részén a kivitelezési munkálatok a régi szennyvíz csatorna rendszer felújítását szolgálják

Balatonvolán tájékoztatása:

Értesítjük az Utazóközönséget, hogy 2010. április 06-án 8:00 órától közműépítési munkák miatt az Eszterházy u. lezárásra kerül.

Az útlezárás miatt a 13. sz. vonal járatai az Autóbusz-pályaudvar, illetőleg a Kádártai u. irányába a Völgyhídon át közlekednek. Az útlezárás ideje alatt a terelőútvonalon közlekedő járatok nem érintik a Patak tér, Festő u., Virág Benedek u. elnevezésű megállókat.

A 12. sz. vonal járatai a Fenyves utca és Remete utca közműépítési munkálatainak ideje alatt 2010. július 19-től változatlan menetidővel az alábbi útvonalon közlekednek:

Autóbusz-pályaudvar – Budapest út – Brusznyai utca – Szabadság tér – Buhim utca - Deák F. utca – Pajta utca – Aranyoskút utca – Táncsics utca – Pápai út – Óvári F. utca – Brusznyai utca – Budapest út – Jutasi u.

A Balaton Volán Zrt. értesíti Tisztelt Utasait, hogy 2010. június 22-én üzemkezdettől az Egyetem u. teljes, valamint a Bajcsy-Zs. u. félpályás lezárása miatt az alább felsorolt helyi járatok, valamint a Balatonalmádi felől érkező járatok útvonala módosul:

A 4, és 6. sz. vonal járatai a Hoteltól a Mártírok útja, Stadion utcán át közlekednek.

A módosított vonal járatai nem érintik a Hóvirág utca, SZTK rendelő, Színház, Megyeház tér elnevezésű megállóhelyeket. A Stadion utcától a járatok útvonala változatlan.

A 7. sz. vonal járatainak útvonala a Haszkovó forduló irányába Almádi utca – Ibolya utca – Orgona utca – Mártírok útja útvonalra módosul. A módosított vonal járatai nem érintik a Radnóti tér elnevezésű megállóhelyet. A járat további útvonala változatlan.

A Balatonalmádi felől érkező járatok útvonala Almádi út – Ibolya utca – Orgona utca – Mártírok útja útvonalra módosul. A módosított vonal járatai nem érintik a Veszprém, Ipartelepek és Veszprém, Vörösmarty tér elnevezésű megállóhelyeket. E megállók helyett az érintett járatok Veszprém, kórház elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

A 8, 19, és 80. sz. vonal járatainak útvonala a Stadion utcától a Wartha Vince utca – József A . utca és Komakút tér útvonalra módosul. A módosított vonal járatai nem érintik a Hóvirág utca elnevezésű megállóhelyet. A járatok további útvonala változatlan.

A 21; és 34. sz. vonaljáratainak útvonala Stadion utca – Mártírok útja – Brusznyai út – Óvári F. utca útvonalra módosul.

A módosított vonal járatai nem érintik a Hóvirág utca, SZTK-rendelő, Megyeház tér, Iskola utca elnevezésű megállóhelyeket.

A járatok további útvonala változatlan.

A módosított útvonalon közlekedő járatok az új útvonal valamennyi megállóhelyén megállnak.

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. Türelmüket és megértésüket köszönve: Balaton Volán Zrt. Veszprém

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.