Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C
2024. május 8. Mihály
Veszprém
14°C

Süsüt is meghívták a veszprémi tévéfesztiválra

2008. április 7. 11:08
 A Kamera Hungária televíziós fesztivál sok színes, színvonalas programot kínált a gyerek számára. A repertoárban olyan klasszikusok szerepeltek, mint a Vitéz László, és Süsü, a sárkány, így nem csak az apróságok érezhették jól magukat, hanem nosztalgiázó szüleik is.
               
Bár a mi korosztályunknak az „átdiszkósított” betétdalok eleinte szokatlannak tűntek, hamar beláttuk, hogy Fogi Színházának társaulata már a mai korban született gyermekeinkhez szól, és ez jól is van így. Az előadásra későn érkezők sora okozott némi bonyodalmat a nézőtéren, ám ez a csöppségeket egyátalán nem zavarta. Sok száz ragyogó szempár szaladt gondolatban a színpadra, hogy segítsen Süsünek barátokra, s főleg új otthonra találni.
Az előadások szünetében pedig a a vállalkozó kedvű csemeték rengeteg értékes ajándékot nyerhettek a Minimax kvízben.  
Zatkalik-Peresztegi Virág
további cikkek
Adatrögzítői képzés zárult a börtönben Adatrögzítői képzés zárult a börtönben Harminckét fogvatartott teljesítette a Veszprémi Szakképzési Centrum által szervezett adatrögzítői képzést a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetben. A tanfolyam zárásaként hétfőn osztották ki a bizonyítványt a vizsgát sikeresen teljesítőknek.  tegnap 16:20 Ezt látta a rendőrségi drón a veszprémi utakon kék fény Ezt látta a rendőrségi drón a veszprémi utakon Veszprém vármegye útjain a rendőrök folyamatosan ellenőrzéseket tartanak a szabályszegő sofőrök kiszűrése érdekében. Munkájukat pedig sokszor a levegőből drón is segíti. Most egy videóban megmutatták, hogy hányféle szabálytalanságot sikerült lefülelniük így, amiknek meg is lett az eredménye a járművezetőkkel szemben. tegnap 15:57 Országos sikereket értek el a Deák diákjai Országos sikereket értek el a Deák diákjai A Veszprémi Deák Ferenc Általános Iskola tanulói a közelmúltban kiemelkedően szerepeltek a Bendegúz nyelvészverseny és matematikaverseny országos döntőjében. tegnap 13:47 Hamarosan egy igazi MI-24-es helikopter költözik Veszprém határába Hamarosan egy igazi MI-24-es helikopter költözik Veszprém határába Megérkezett a 8-as út mellé, a szentkirályszabadjai repülőtér bekötőútjához az az egykori NDK-s helikopter, ami nemsokára méltó emlékműként őrzi tovább Veszprém katonahagyományait. tegnap 12:34

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.