2022. december 3.
//
Ferenc névnap

Útlezárások - információk a forgalomkorlátozásról

2010. szeptember 15. 15:18

Tájékoztató forgalomkorlátozásokról!

A veszprémi csatorna és ivóvíz vezeték rekonstrukciós munkák folytatódnak. Az érintett utcákban az ivóvíz és szennyvíz hálózat az építkezés idején is üzemel. Ezért külön ütemben kell az utcai gerincvezetéket, és a bekötővezetékeket felújítani, így az egyes szakaszok többszöri, egymást követő bontására van szükség.

Az esetleges kellemetlenségekért megértésüket köszönjük.

A Budapesti út a Jutasi úti csomópontnál fél pályán lezárásra kerül!!

Teljes útlezárás lesz: az Eszterházy utcában.

A Fenyves utca Kopácsi út Remete utca csomópontban, Remete utcában a híd közelében, a Szél-Harmat utca csomópontban.

Részleges útlezárással érintett helyszínek:

Bem, Hajlat, Sziklai, Almádi, Stromfeld, Eszterházy (alsó részén), Zrínyi, Ady (Budapesti u-i park), Hóvirág, Ádám Iván, Török Ignác, József Attila, Kiskőrösi (zsák utca), Bajcsy Zs, Előd, Malom, Csutorás, Kőhíd, Tiszafa, Halle, Őrház, Rózsa, Szófia, Szilvádi, Diófa utcák, Megyeház tér, Erzsébet liget, Remete-Fenyves és a Jutasi úti Buszpályaudvar, Piactér mögötti út, Csap u.-Hold u. sarok, Ádám Iván u. – Ady u. csomópont Ady-Levendula utca csomópontban az Ady utca átvágásra kerül, a Kossuth utca, Lordok háza mögött fél pályán lezárásra kerül.

A parkolási lehetőség megszűnik:

Zrínyi, Hóvirág, Csermák, Csikász, Ádám Iván és Bajcsy utcákban!

Kérjük a gépjárművel közlekedőket, hogy a megváltozott forgalomtechnikát fokozottan vegyék figyelembe, az útviszonyoknak megfelelő haladási sebességet tartsák be a károkozás elkerülése érdekében!

Kérjük a gépjármű vezetőket, hogy útjuk szervezésénél vegyék figyelembe a korlátozásokat. Az építés ideje alatt az érintett lakosságot folyamatosan tájékoztatjuk.

Az adatokat a hirdetéshez a kivitelező Swietelsky Magyarország Kft. szolgáltatja. Tel.:88/401-170.

További információ: Beszt Kft.: 88/578-910, Swietelsky Magyarország Kft.: 88/401-170, Veszprém és Térsége Szennyvízelvezetési és –kezelési Önkormányzati Társulás: 80/949-009.

A csatornaépítés Veszprém és térsége szennyvízelvezetési és -kezelési projekt keretében valósul meg az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával a Swietelsky Magyarország Kft. kivitelezésében. Veszprém város ezen részén a kivitelezési munkálatok a régi szennyvíz csatorna rendszer felújítását szolgálják

Balatonvolán tájékoztatása:

Értesítjük az Utazóközönséget, hogy 2010. április 06-án 8:00 órától

közműépítési munkák miatt az Eszterházy u. lezárásra kerül.

Az útlezárás miatt a 13. sz. vonal járatai az Autóbusz-pályaudvar, illetőleg a Kádártai u. irányába a Völgyhídon át közlekednek. Az útlezárás ideje alatt a terelőútvonalon közlekedő járatok nem érintik a Patak tér, Festő u., Virág Benedek u. elnevezésű megállókat.

A 12. sz. vonal járatai a Fenyves utca és Remete utca közműépítési munkálatainak ideje alatt 2010. július 19-től változatlan menetidővel az alábbi útvonalon közlekednek:

Autóbusz-pályaudvar – Budapest út – Brusznyai utca – Szabadság tér – Buhim utca - Deák F. utca – Pajta utca – Aranyoskút utca – Táncsics utca – Pápai út – Óvári F. utca – Brusznyai utca – Budapest út – Jutasi u.

A Balaton Volán Zrt. értesíti Tisztelt Utasait, hogy 2010. június 22-én üzemkezdettől a Bajcsy-Zs. u. félpályás lezárása miatt az alább felsorolt helyi járatok, valamint a Balatonalmádi felől érkező járatok útvonala módosul:

A Balatonalmádi felől érkező járatok útvonala Almádi út – Ibolya utca – Orgona utca – Mártírok útja útvonalra módosul. A módosított vonal járatai nem érintik a Veszprém, Ipartelepek és Veszprém, Vörösmarty tér elnevezésű megállóhelyeket. E megállók helyett az érintett járatok Veszprém, kórház elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

A járatok további útvonala változatlan.

Az Ady-Diófa utcák kereszteződésében levő buszmegálló a kivitelezési munkák miatt ideiglenesen megszűnik, az 5-ös számú helyi járat a Viola utcán közlekedik.

A módosított útvonalon közlekedő járatok az új útvonal valamennyi megállóhelyén megállnak.

Türelmüket és megértésüket köszönve: Balaton Volán Zrt. Veszprém
 

vehir.hu