Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
17°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
17°C

Szabó Balázs

2008. június 9. 23:13

Szabó Balázsnak hívnak, 1984-ben születtem Szekszárdon. Eleinte a rajzolás művészete ragadott magával, főleg a karikatúrák világa foglalkoztatott. Sajnos a főiskola mellett egyre kevesebb időm jutott az alkotásra, így szépen lassan abbahagytam. De tudtam, hogy valamit csinálnom kell! Hiányzott a kreativitás az életemből, ezért ragadtam magamhoz 2008. januárjában egy fényképezőgépet.

Eleinte csak magam szórakoztatására készültek képeim, azonban rátaláltam több szakmai oldalra, ahol a hozzáértők támogatását és dicséretét tapasztaltam. Ezek után egyre nagyobb tudatosságot fektettem munkáimba, próbálok mindig egyedit, kreatívat vagy akár meghökkentőt készíteni, fényképeimet eladásra szánni.

A közel fél év fotózás eredményeként a 2008-as magyarországi "Canon - A Megbízás" fotópályázat portré kategóriájában I. helyezett lettem. A díj megnyerésével és a felajánlott eszközök elnyerésével úgy érzem több esélyem lesz megvalósítani vágyaimat és elképzeléseimet.

Galéria
Szabó Balázs
Kocsis Sándor
további cikkek
Csaknem háromezer program az idei Művészetek Völgyében Csaknem háromezer program az idei Művészetek Völgyében Minden eddiginél több programmal várja a látogatókat a 33. Művészetek Völgye: az összművészeti fesztiválon csaknem háromezer zenei, irodalmi, színházi, táncművészeti, családi és egyéb esemény közül választhatnak a látogatók július 19. és 28. között Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. ma 19:37 A 21. század szerzetesei már nem kódexmásolók A 21. század szerzetesei már nem kódexmásolók „A szerzetesrendek olyan közösségek, akik bezárkóznak a világ elől, mindig morcosak és a nap legnagyobb részében zsolozsmáznak és másolják a kódexeket.” – Legalábbis a máig élő sztereotípiák sokszor ezt mondják róluk. A valóság pedig teljesen más a 21. században. Erről Mihályi Jeromos atya, a Tihanyi Bencés Apátság perjelje mesélt múlt héten az ActiCity-ben a Balaton 2024 konferencián. tegnap 14:45 Müller Mihály: Nem égtem ki az EKF-ben, mindennap örömmel mentem be az irodába Müller Mihály: Nem égtem ki az EKF-ben, mindennap örömmel mentem be az irodába Müller Mihály a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program sajtófőnöke, legalábbis még bő egy hónapig. Akik nem a sajtó világában élik munkás napjaikat, valószínűleg nem tudták, ki az a személy, aki végig egy kézben tartotta az EKF sajtókommunikációját, aki megbízható személyiségével minden kérdést megválaszolt. Kitartó típus, még az El Camino-t is megjárta. Müller Mihály újságíróként kezdte pályafutását, dolgozott a BBC-nél is, és akárhol járt eddigi életében, oda mindig a kíváncsiság vitte… tegnap 22:27 A lehetőség évada lesz a 2024/2025-ös a Veszprémi Petőfi Színházban A lehetőség évada lesz a 2024/2025-ös a Veszprémi Petőfi Színházban Kedd délután hivatalosan is bejelentették a következő, 2024/2025-ös évad előadásait. Ismét izgalmas repertoárral készül a teátrum, de a kialakult igény miatt nagyon sok korábbi előadás is műsoron marad. Nagy-Kálózy Esztert is láthatjuk majd, csak úgy, mint Őze Áron rendezését. 2024. május 7. 22:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.