Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Munkagépeket néztek ki maguknak a tolvajok / A megyei rendőrfőkapitányság összefoglalója

2008. április 8. 16:41 // Forrás: Sajtószolgálat, Veszprém MRFK
Egy veszprémi építkezésen háromszáz liter gázolajat loptak ki két markológépből ismereten tettesek. A csaknem százezer forinttal károsult céget képviselő személy elmondta, hogy a tolvajok péntek délután és hétfő reggel között a lakat lefeszítésével bejutottak az elkerített munkaterületre, majd lefeszítették a gépek tanksapkáit.

Hidraulika szivattyút szereltek le egy traktorról Mezőlakon a hétvégén. A rendőrséget hétfőn felkereső sértett szerint 20 ezer forintot ért az alkatrész.

Egymillió forintos betöréses lopás kapcsán indítottak nyomozást a tapolcai kapitányságon. A sértett badacsonytomaji családi házában hétfőn délután megforduló tolvajok herendi porcelánt, ékszereket, értékes bőrkabátot és készpénzt vittek el.

Szintén hétfőn délután tulajdonítottak el vadászíjat egy Sümeg közelében álló, nyitva hagyott autóból. A több mint 300 ezer forintos kárt elkönyvelni kénytelen sértett állítása szerint az autóból egyéb felszerelések is eltűntek.
Hetvenezer forintra becsülte kárát az a külföldi állampolgár, akinek nemesvitai házába hétfőn kora délután törtek be. A sértett elmondta, hogy az idegen kutatást végzett a lakásban, ám végül nem vitt el semmit. A rendőrség betörési kísérlet kapcsán rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Igazoltattak, majd el is fogtak egy körözött személyt a várpalotai rendőrök hétfőn délelőtt. A 41 éves férfit ittas járművezetésért kiszabott ítélete miatt körözték, az elítélt ugyanis nem vonult be szabadságvesztése letöltésére. A büntetését elkerülni igyekvő személy az estét már a veszprémi bv-intézetben töltötte.

Zatkalik-Peresztegi Virág
további cikkek
Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Navracsics: az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita Az uniós magyar elnökség egyik legfontosabb témája lesz a kohéziós politika jövőjéről szóló vita - mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter csütörtökön a Nemzeti Közszolgálati Egyetem szervezésében zajló első Kohéziós Csúcstalálkozón. tegnap 12:20 A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A holokauszt veszprémi áldozataira emlékeztek A megemlékezést minden év április 16-án tartják meg, amely az 1944-ben, immár 80 éve történt borzalmak, a holokauszt magyarországi áldozatainkat emléknapja.   2024. április 16. 16:08 Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Parkot szeretnének az Úttörőház helyére Mi a városvezetés szándéka a Kopácsi utcai ingatlannal, ahol egykor az Úttörőház állt? Erre szeretne választ kapni Hartmann Ferenc önkormányzati képviselő. 2024. április 16. 14:28 Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Nagy teret kap az új közbiztonsági koncepcióban a digitális biztonság Javában zajlik az a munka, amely során frissítik a város közbiztonsági és bűnmegelőzési koncepcióját. Az erre létrehozott munkacsoport vezetője, Pálinkás Roland hétfőn számolt be a legújabb fejleményekről. 2024. április 16. 13:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.