2022. augusztus 13.
//
Ipoly névnap

Ott leszek a világbajnokságon!

2011. január 3. 14:04
Fazekas Nándor blogjában megerősítette a Magyar Kézilabda Szövetség nyilatkozatát, amely szerint részt vesz a svédországi seregszemlén.

A mai napon a Veszprém Arénában egyeztettem a válogatott szereplésről a Magyar Kézilabda Szövetség vezetőjével, aki teljes körű támogatásáról biztosított.

Megállapodásunkat követően nyugodt szívvel utazhatok a vb-re, hiszen tudom, hogy a családom a felkészülés és a torna ideje alatt – gyermekeim iskolába szállításától a bevásárlásig – minden segítséget megkap a szövetségtől és a veszprémi klubtól.


Fazekas Nándor

Az új év első hetét – immáron újszülött fiammal – még itthon töltöm, a jövő héttől azonban csatlakozom a kerethez, azt követően pedig elutazom a világbajnokságra, hogy legjobb tudomással segítsem a nemzeti csapatot a sikeres vb-szerepléshez.

vehir.hu

További cikkek

Fazekas Nándor újra veszprémi mezben?
Fazekas Nándor újra veszprémi mezben?
Éles József klubigazgatótól megtudhattuk, a válogatott kapus, Borbély Ádám sérülése következtében megfordult fejükben edzőjük reaktiválása, de ez nem volt több egy gondolatnál. Bíznak fiatal kapusaik teljesítményében, akik már korábban is bizonyították tehetségüket.
A Kiel ellen búcsúztatja legendáit a Veszprém
A Kiel ellen búcsúztatja legendáit a Veszprém
Hónapokig tartó tárgyalássorozat után szerdán hivatalossá, hogy a Telekom Veszprém kézilabdacsapata augusztus 30-án nagyszabású edzőmeccsen fogadja a német bajnok THW Kiel együttesét.
Válogatott kapust igazolt a VKKFT
Válogatott kapust igazolt a VKKFT
Hivatalossá vált, hogy a 25 esztendős Borbély Ádám a férfi kézilabda NB I újoncánál, a Veszprémi KKFT-nél folytatja pályafutását.
Csodálatos pályafutást zárhatok le – Fazekas Nándor
Csodálatos pályafutást zárhatok le – Fazekas Nándor
Több mint húszévnyi profi pályafutással a háta mögött, tizenegy magyar bajnoki címmel, kilenc Magyar Kupa-elsőséggel, BL-ezüstéremmel és EHF Kupa-győzelemmel a tarsolyában 43 évesen visszavonul Fazekas Nándor, kétszázharminchétszeres válogatott, kétszeres olimpiai negyedik helyezett kézilabdakapus.
„Színpadra viszik” Fazekas Nándor könyvét
„Színpadra viszik” Fazekas Nándor könyvét
A kedden kezdődött balatonfüredi Könyv-Bor-Jazz fesztivál utolsó napján, vasárnap Fazekas Nándor kézilabdázó Első számú második című portrékönyvét is bemutatják.