Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Szakmai és lakossági egyeztetések

2011. január 20. 11:15

Tisztelt Közös Képviselő! Tisztelt Társasház!

 

A statisztikák azt mutatják, hogy az elmúlt 12 év volt az 1850. óta mért legmelegebb időszak, valamint az előrejelzések is azt vetítik előre, hogy további felmelegedés várható Közép-Kelet Európában. Ez főleg a sűrűbben lakott városi területeken fogja érzékeltetni negatív hatásait, ahogyan már napjainkban is egyre gyakrabban tapasztalhatóak az időjárási rendellenességek.

A kihívások integrált szemléletet és válaszokat igényelnek, ezért Veszprém MJV Önkormányzata arról döntött, hogy elkészíti a város 2025-ig tartó energiastratégiáját.

A stratégia fő célkitűzésének illeszkednie kell az uniós célokhoz. Veszprém Megyei Jogú Város vezetése és az előkészítő munkacsoport a stratégiát a város lakóinak a véleménye és igényei figyelembevételével szeretné megvalósítani, ezért február hónapban több, személyes egyeztetést kívánunk tartani.

A stratégia elkészítésének első alaplépése – a helyzetfelismerés – megtörtént, erre építve a következő lépés a szakmai és lakossági egyeztetések megtartása egy fórum-sorozat keretében. A fórumok célja a helyzetelemzés és a fő tendenciák ismertetése, valamint a lakossági és civil igények, vélemények akkumulálása. A rendezvényeken lehetőséget biztosítunk, hogy a jelenlévők a célok kialakításához személyes véleményük és észrevételeik megtétele mellett egy kérdőív kitöltésével is hozzájáruljanak.

Kérjük, hogy részvételével és véleményével, valamint a rendezvény-sorozat tényének minél szélesebb körben történő tájékoztatásával segítse önkormányzatunkat, hogy a készülő stratégia célrendszerében minden igényt figyelembe tudjunk venni!

Megjelenésére, véleményére és közreműködésére számítva:


Porga Gyula sk.

A fórum-sorozat időpontjai:

2011. január 27. (csüt.) 17.00 HEMO Veszprém, Zalka M. tér 1.
2011. február 8. (kedd) 17.00 Dózsa Gy. Ált. Ist. Veszprém, Szent I. u. 56.
2011. február 10. (csüt.) 17.00 VMK Veszprém, Dózsa Gy. u. 2.
2011. február 15. (kedd) 17.00 Művelődési Ház Gyulafirátót, Hajmáskéri u. 2.
2011. február 17. (csüt.) 17.00 Cholnoky J. Ált. Isk. Veszprém, Cholnoky u.21.

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.