Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C

Igazi közösség

2011. február 25. 16:34
„Valódi csapattá kovácsolódtunk az évek során, nem csak a mérkőzéseken járunk össze, hanem szabadidőnk java részét is együtt töltjük.”

Remport Csabát, a Veszprém Kézilabda Fan Club elnökét egyesületük tevékenységéről, tervezett programjaikról kérdeztük.

– Mit terveznek tavasszal, tavaszra a Fan Clubosok? Milyen újításaik, terveik vannak a honlappal, programokkal kapcsolatban?


Remport Csaba

– Szeretnénk idén ismét megszervezni szurkolói kézilabda tornánkat, a Fan Tourt. Honlapunkon (www.veszpremkfc.hu) továbbra is cikkekkel, beszámolókkal, képekkel, videókkal igyekszünk kiszolgálni szimpatizánsainkat.

– Mennyire vett részt a Fan Club a Laczkó Dezső Múzeumban látható kiállítás létrehozásában?

– A szervezési feladatok elején felkerestek bennünket, ha bármilyen emléktárgy, kép birtokában vagyunk, vagy ismerünk olyan szurkolót, akinek lehet mindenki számára érdekes, értékes tárgyi emléke, segítse őket azok rendelkezésre bocsátásával.

– A klubbal milyen az együttműködésük, mennyire veszik figyelembe a Fan Club meglátásait?

– Az MKB Veszprém KC-vel mindig jó kapcsolatunk volt. Bármilyen lehetőség, probléma felmerül a szurkolókkal és szurkolással kapcsolatban, mindig készségesen segítenek. Legyen szó bérlet- és jegyvásárlásról, utazásról, hangkeltő eszközök beszerzéséről és beüzemeléséről – mindenben mellettünk állnak.

– Hányan tagjai a csapatnak, és hogyan épül fel a Fan Club?

– A Fan Club cégbíróság által bejegyzett egyesület. A tagok – mint minden egyesületben –tagdíjat fizetnek, évi 6000 forintot. A Fan Clubnak van szervezeti- és működési szabályzata. Nem vagyunk sokan, így igazi csapattá kovácsolódtunk az évek során, nem csak a mérkőzéseken járunk össze, hanem szabadidőnk java részét is együtt töltjük.

– Miért jó tagnak lenni? Hogyan lehet jelentkezni?

– Jelentkezni a www.veszpremkfc.hu oldalon lehet. Mielőtt bárki csatlakozna, érdemes megismerni bennünket, eltölteni velünk egy kis időt. Úgy gondolom, jó egy közösséghez tartozni, nem csak fan club tagok vagyunk, hanem barátok is.

– Milyen a kapcsolatotok a többi veszprémi kézis szurkolói körrel?

– A többiekkel nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Erre utal az is, hogy lassan két éve működtetjük közösen a Szurkolói Kerekasztalt, ahol a felmerülő problémákra együtt keresünk megoldást.

– Milyen pozíciót, posztot töltesz be a kézilabda klubnál, ez milyen feladatokkal jár?

– A Veszprém Kézilabda Marketing Kft.-nél dolgozom. A klubbal és a játékosokkal kapcsolatos ügyek intézésével foglalkozom, illetve Mocsai Lajosnak segédkezek a mérkőzésekre való videós felkészülésnél.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.