Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
18°C

Bulath Anita hivatalosan is a Veszprémé

2011. február 26. 16:55
A válogatott jobbátlövő szombat koradélután egyéves szerződést írt alá a Veszprém Barabás KC együtteséhez.


Bulath Anita és Barabásné Adonyi Szilvia

A sajtó képviselői előtt írta alá a következő idényre szóló kontraktusát az idény végéig még a Debrecent erősítő Bulath Anita a névadó szponzor irodaházában szombaton.


Barabás Árpád

Barabás Árpád elnök elmondta, hogy miután a hír már pénteken napvilágot látott a sajtóban, szerették volna a tárgyalásokat lezárni, s szerződéssel megpecsételni a korábbi szóbeli megállapodást. Az egyesület első embere azzal indokolta a kontraktus időtartamát, hogy nem kívánták „gúzsba kötni” a kiválóságot, ellenben amennyiben mindkét fél számára jövedelmező lesz az együttműködés, természetesen a következő idény végén meg kívánják hosszabbítani azt. Barabás hangsúlyozta, hogy a klub célja továbbra is az, hogy lépésről lépésre jusson előre. E cél eléréséhez pedig kitűnően illeszthető az új szerzemény tudása, tapasztalata.


Gyurka János

Gyurka János vezetőedző elmondta, hogy a válogatott gerincét adó játékost komoly erősítésnek tartja, akit a klub már korábban is szeretett volna Veszprémbe csábítani. ¬ A tréner kiemelte: Anita a pályán és azon kívül is profi játékos, akire ugyanaz a feladat vár, mint amelyet korábbi klubjaiban, illetve a címeres mezben nyújtott.


Bulath Anita

Bulath Anita örömét fejezte ki, hogy a mai nappal pont került az ügyre, majd hozzátette, hogy az idény hátralévő részében kizárólag a Debrecen sikeres szereplésére kíván koncentrálni, amellyel szeretne a bajnoki döntőig jutni. Mint kiderült, a válogatott elsőszámú jobbátlövője leendő kenyéradójának irányítójával, Gerstmár Renátával napi kapcsolatban van, de a bakonyiak több kézisével is szerepelt már együtt. A Barabás KC új igazolása szintén a fokozatos előrejutást fogalmazta meg a VBKC céljaként, amellyel lépésről lépésre szeretne egyre feljebb kúszni a tabellán.

Zatkalik Dávid

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.