Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Ob-döntőben a CENTRUM SE birkózói

2011. március 4. 17:42 // Forrás: Janku Ferenc
A betegséggel sújtott veszprémi sportolók egy arany, öt ezüst és három bronzérmet szereztek a dorogi seregszemlén.

Három korosztály több mint százötven versenyzője vett részt a Dorogon rendezett Nyugat-Magyarországi szabadfogású, területi bajnokságon. A veszprémi CENTRUM SE versenyzői diák I-II. és serdülő korcsoportban küzdhettek meg az országos bajnokság indulási jogáért.

– A kvalifikációs verseny előtti héten a csapat fele influenzával küszködött, ők épp hogy „meggyógyultak” a területi bajnokságra. Az meg sem fordult a fejünkben, hogy a betegségtől legyengült srácokat egy értelmetlen fogyasztással még nehezebb helyzetbe hozzuk, így hat főnek egy súlycsoporttal feljebb kellett mérlegelnie – mondta el Túri Péter vezetőedző.

– Tovább tetézte a bajt, hogy az indulás előtti napon újabb három fő lázasodott be, így egy megtizedelt csapatnak kellett az ob kvalifikáción elindulnia – fogalmazott a szakember.

Ennek ellenére kiválóan szerepeltek birkózóink, hiszen a 15 fős keret, 1 arany, 5 ezüst és 3 bronzérmet, 4 ötödik, és 2 hetedik helyet tudhat magáénak.

Az érmesek
I. helyezett: Krebsz Martin (69 kg).
II. helyezettek: Biró Andor (42 kg), Minyó Bence (46 kg), Biró Barna (63 kg), Horváth Benjamin (76 kg), Hungler Félix (69 kg).
III. helyezettek: Jákói Márk (50 kg), Németh Donát (58 kg), Szukop Marcell (42 kg).

– Optimistán tekintünk a jövőbe, reméljük, hogy hasonlóan nehéz helyzet elé nem állít minket a sors, és egy nyugodtabb felkészülési időszak vár ránk, amelyben végre egészséges versenyzők indulhatnak a bajnoki címért – zárta szavait az edző.

FIGYELEM!

A CENTRUM SE Birkózó szakosztálya 6 éves kortól várja a sportolni vágyó fiatalokat. Nyílt edzések megtekinthetőek, minden kedden és csütörtökön 17 órától a Kossuth Iskola tornatermében.

vehir.hu
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. ma 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. ma 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. ma 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. ma 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.