Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Vert helyzetből is győzelem / Pécsi VSE–Balatonfüredi KSE 27:29 (13:11)

2011. március 5. 7:50 // Forrás: balatonfuredikc.hu
A Balatonfüred a hajrában fordítva nyert a Pécs ellen a férfi kézilabda NB I alapszakaszának 21. fordulójában.

A papírformának megfelelően indult a találkozó, de kettőnél többel egyszer sem tudott ellépni a Füred és a hazai fiatalok a rutinos Szögi irányításával rendre egalizáltak, sőt a legjobb lélektani pillanatban - a szünet előtt - fordítani tudtak. Nagyon hamar lerendezte a szünetben a fiait a füredi mester, mert alig pár perc múlva már a kispad mellett volt. Bár Sandrk találatával indult a második játékrész, az ötödik percben már füredi időkérés kellett, mivel már négy góllal vezettek a hazaiak. Mélyponton volt a vendégcsapat, de Sandrknak köszönhetően elkezdtek kapaszkodni. Hihetetlen lelki erővel mindenki összekapta magát és nem csupán Szabó kapus tartotta a frontot. Sandrk gólerősségén kívül a felkeményedett füredi védelemnek volt köszönhető a fordítás.

Ma megmutatták a füredi fiúk, hogy addig nincs elvesztett meccs, amíg nem fúj hármat a sípjába a bíró. A végjátékra feljavult egyéni teljesítményeknek köszönhetően a papírformának megfelelő meccskezdést, papírformának megfelelő vég követte. Kegyetlenül nehéz heteken van túl a Sótonyi csapat, pozitív szaldóval! Hozták a kötelezőket - PLER, Pécs - sikerült egy idegenbeli bravúr - Tatabánya - helytálltak Veszprémben és játszottak két nagyszerű mérkőzést a világ élvonalát jelentő francia kézilabda reprezentánsával. Jól jön a szusszanásnyi szünet, amit a mindig pikáns Füred-Fradi rangadó követ.

Férfi kézilabda NB I, 21. forduló:
Pécsi VSE–Balatonfüredi KSE 27:29 (13:11)
Pécs, 500 néző. Vezette: Kékes Cs., Kékes P.
Pécs: BARTUCZ – Boda, Kovács G. 2, SZÖGI 4, Werner 2, Abramovics, Iváncsik Á. 3. Csere: Pókos (kapus), Szabó 1, Lévay 1, HOLDOS 5, PÁSZTOR Á. 7, Bujisics 2, Antal.
Edző
: Danyi Gábor.
Balatonfüred: SZABÓ T. – Tombor 2, Kovács Gy., Ivanov, Kis Á. 1, SZŐLLŐSI 4, PÁSZTOR I. 6 (3). Csere: Szathmári (kapus), SANDRK 12 (1), SALAMON 3, Németh L. 1, Mateo.
Edző: Sótonyi László.
Az eredmény alakulása. 9. p.: 3:4. 16. p.: 6:6. 23. p.: 8:10. 36. p.: 17:13. 43. p.: 20:20. 55. p.: 24:28
Kiállítások: 8, ill. 8 perc.
Hétméteresek: –, ill. 5/4.

Edzői nyilatkozatok

Danyi Gábor: – Nem vallottunk szégyent. Nem sokon múlt, hogy bravúrt arassunk. A Füred hatvan percig tud ezen a hőfokon játszani, mi pedig csak ötvenig. Fiatal csapatom ilyen játékkal a jövőben még sokra viheti.

Sótonyi László: – Rendkívül nehéz mérkőzésen vagyunk túl, hiszen vert helyzetből sikerült megszereznünk a két pontot. Csapatom ismét bebizonyította, hogy óriási tartása van. Kissé fáradtnak érzem a társaságot. Jól jön az egyhetes pihenő.

vehir.hu
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. ma 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. ma 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. ma 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. ma 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.