Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Fazekas helyett Tatai utazik Macedóniába

2011. március 8. 13:05 // Forrás: MTI
A sérült veszprémi kapus helyére Tatai Péter kapott meghívót a macedónok elleni, szerdai és vasárnapi Eb-selejtezőre Mocsai Lajostól.

A kapus Fazekas Nándor derékpanaszai nem javultak, így helyére Tatai Péter kapott meghívót a macedónok elleni, szerdai és vasárnapi Európa-bajnoki selejtezőre Mocsai Lajostól, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányától.

A nemzeti csapat gépe kedden 13 órakor száll fel Ferihegyen, és este a meccs helyszínén, Szkopjéban már edzést is tart a szakvezető. A csütörtöki hazautazást követően Veszprém és Balatonalmádi lesz a főhadiszállás. A vasárnapi, veszprémi meccs 16.45-kor kezdődik.

A papírforma alapján e két csapat között dől el a csoportelsőség. A kvartettből az első két helyezett jut ki a jövő évi, szerbiai kontinensviadalra.

A magyar keret

Kapusok: Tatai Péter (Pick-Szeged), Mikler Roland (Pick-Szeged)
Jobbszélsők: Gulyás Péter (MKB Veszprém), Harsányi Gergely (Tatabánya Carbonex), Iváncsik Tamás (MKB Veszprém)
Jobbátlövők: Ancsin Gábor (TSG Lu.-Friesenheim), Laluska Balázs (MKB Veszprém)
Irányítók: Császár Gábor (MKB Veszprém), Lékai Máté (Pick-Szeged)
Beállósok: Schuch Timuzsin (Constanta), Zubai Szabolcs (Pick-Szeged)
Balátlövők: Ilyés Ferenc (Lemgo), Putics Barna (Gummersbach), Nagy Kornél (MKB Veszprém)
Balszélsők: Iváncsik Gergő (MKB Veszprém), Törő Szabolcs (Pick-Szeged)

Férfi kézilabda Eb-selejtező, 1. csoport
A csoport állása két forduló után: 1. Magyarország 4 pont, 2. Macedónia 3, 3. Bosznia-Hercegovina 1, 4. Észtország 0.

A magyarok programja
2011. március 9., 17.15, Szkopje: Macedónia–Magyarország
2011. március 13., 16.45, Veszprém: Magyarország–Macedónia
2011. június 8. vagy 9.: Bosznia-Hercegovina–Magyarország
2011. június 11. vagy 12.: Magyarország–Észtország

vehir.hu
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. ma 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. ma 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. ma 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. ma 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.