Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
20°C

Érezd a nőt!

2011. március 27. 21:01
Zongor Roni festményei kíváncsivá tesznek. Az Íródeák Teaház tárlatának legújabb kiállítója felkelti a nézők érdeklődését.

Mitől jó egy kiállítás, mi az a kis plusz, amitől eredeti lesz egy festmény? Talán attól, hogy ezek a képek kapcsolatba lépnek velünk, tovább élnek bennünk, kérdéseket tesznek fel, elgondolkodtatnak, pihentetnek, felkavarnak. Hatnak ránk.

Zongor Roni képei ilyenek. Tiszták, kedvesek. Jó belefeledkezni színeikbe. Csak nézni őket, bámulni – már-már úgy, hogy nem is látjuk a vonalakat, a formákat, hanem csak úgy az egészet érezzük. Érezhető rajtuk alkotójuk, az ő nőisége. Érezhető rajtuk, hogy teremtője számára kerek a világ. Az, hogy szeret, és tud élni. Olyan ember, akinek minden nap újabb örömforrás, újabb lehetőség arra, hogy jól érezze magát. A festmények azt sugallják, boldog ember az alkotójuk, akire mindig süt a nap, aki minden lehetőségben meglátja a fényt.

Az önarcképek, a piros Zastava mind arra sarkallnak, hogy megismerjük a nőt, Zongor Ronit – és most ezt megtehetjük, virtuálisan meghívhatjuk a teaházban egy kávéra, teára, megismerhetjük őt, miközben belefeledkezhetünk színeibe, formáiba, hangulataiba.

Az elkövetkező hetekben Zongor Roni és képei várják az érdeklődőket az Íródeák Teaházban.

Pethő Imre
Babják Tamás

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.