Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Bízunk a csodában

2011. március 28. 18:54
A veszprémiek optimisták a Barcelona elleni kézilabda Bajnokok Ligája visszavágót illetően. Összesítésben egy góllal nyerünk – mondják.

Jól kikaptunk – foglalta össze a lényeget Vörös Katalin, aki Balatonalmádiban szerette volna megnézni az összecsapást, ott azonban erre nem volt lehetősége, mert a helyi kábelszolgáltató egyik csatornája sem közvetítette. Elmondta még, számított a vereségre, de a hétgólos különbség meglepte, s bízik benne, hogy a hazai meccsen jobban teljesítenek majd a veszprémiek. Optimistaként tekint a jövőbe, lát arra esélyt, hogy továbbjussunk, de ehhez a közönség maximális biztatására is szükség lesz.

Bondár Gyula is szorosabb végeredményt várt, úgy véli, 2–4 gólos mínuszból könnyedén feláll a csapat, ettől függetlenül bízik a kéziseinkben. Győzni fogunk nyolc góllal, és továbbjutunk – mondta. A vereség hátterében szerinte a hazai bajnokság gyengesége áll, nincs lehetőség azonos kaliberű csapatokkal megmérkőzni év közben.

Magyar viszonylatban szinte verhetetlen az MKB Veszprém, de amíg a nemzetközi porondon összeütközésbe kerül egy német, vagy éppen egy spanyol bajnokságban nevelkedett klubbal, addig nem lehet a legjobb – véli Horváth László, aki hosszú évekig biztatta kedvenc csapatát a „B” közepet erősítve. Azt mondta, ha nem Peric védi a hálót, 25 gólt is kaphattunk volna. A kapusok harca volt a hétvégi mérkőzés. Ami pedig a visszavágót illeti, csodát vár, és összesítésben egygólos hazai sikert. Minden csapat verhető hazai pályán, ezt a Ciudad Real ellen már bebizonyítottuk két éve – emlékezett vissza.

Cseh Zoltán
Kovács Bálint

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.