Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Fehérvár ellen kezd a Barabás KC

2011. március 29. 7:53 // Forrás: veszprembarabaskc.hu
Kisorsolták a női kézilabda élvonal középszakaszának menetrendjét, két idegenbeli meccsel zárják az idényt a Barabás-lányok.

A Békéscsaba elleni hazai találkozó időpontja még kérdéses, május első hétvégéjén ugyanis az MKB Veszprém KC és a Győri Audi ETO KC is érdekelt lehet a Bajnokok Ligájában. Továbbjutása esetén mindkét együttes a Veszprém Arénában lépne pályára, így a VBKC mérkőzésének időpontját később jelölik ki.

Női kézilabda NB I középszakasz (az 5-8. helyért)

Április 9. (szombat) 18.00 Veszprém Barabás KC–Alcoa FKC RightPhone
Április 16. (szombat) 18.00 Békéscsabai ENK SE–Veszprém Barabás KC
Április 30. (szombat) 18.00 Veszprém Barabás KC–Dunaújvárosi Regale Klíma
Május 7. vagy május 8. (?) Veszprém Barabás KC–Békéscsabai ENK SE
Május 14. (szombat) 18.00 Alcoa FKC RightPhone–Veszprém Barabás KC
Május 20. (szombat) 18.00 Dunaújvárosi Regale Klíma–Veszprém Barabás KC

vehir.hu
további cikkek
Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Telekom Veszprém Kentin Mahé: Elfáradtam, hangom semmi! Nem csak az őrületes fordítás és az utolsó másodperces győzelem miatt marad emlékezetes a Telekom Veszprém csütörtök esti BL-negyeddöntője: a dán Aalborg elleni derbin a keretből kimaradó olimpiai bajnok francia irányító, Kentin Mahé az O-szektorból támogatta társait. ma 10:41 Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Erről jut eszembe… Megtolták a kátyúba rekedt szekeret Egy régi sportos bölcsesség szerint a mérkőzés utolsó pillanatában kell vezetni, mert akkor az ellenfélnek már nincs ideje egyenlíteni. Mintha ennek a mondásnak az életképességét akarták volna igazolni csütörtökön este a Veszprém Arénában a házigazda Telekom játékosai, akik a dán Aalborg elleni férfi kézilabda Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén hatgólos hátrányból feltámadva csak egyszer vezettek a hatvan perc során, a dudaszó pillanatában (32-31). ma 7:51 Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! Telekom Veszprém Utolsó másodperces góllal nyert a Veszprém a BL-negyeddöntőben! A házigazda Telekom Veszprém hatgólos hátrányból felállva 32-31-re nyert a dán Aalborg Handbold ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtök esti, első felvonásán. A visszavágót jövő szerdán 18.45-kor rendezik Dániában. tegnap 20:24 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál Párizs 2024 Párizs 2024: lesz magyar bírópáros a kézilabdázóknál A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) döntése értelmében magyar játékvezetői páros is közreműködik majd a párizsi olimpia kézilabdatornáján. tegnap 13:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.