Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
16°C

Önkormányzatok a sportpályákon

2011. április 5. 9:34 // Forrás: veszpremmegye.hu
Megyénk 9 településéről csaknem 300 önkormányzati képviselő, köztisztviselő, közalkalmazott érkezett a sporteseményre.

Az "Önkormányzatok a sportpályákon" rendezvényt immár 18. alkalommal rendezték meg április 2-án Várpalotán. A településen elindult kezdeményezés visszatért eredeti helyszínére, ugyanis sok-sok évvel ezelőtt Németh Tibor sportreferens meghívásának köszönhetően találkoztak először a sportpályán az önkormányzatok képviselői és dolgozói. Idén Göndör József a Veszprém megyei önkormányzat, valamint Németh Tibor a várpalotai önkormányzat sportreferense gondoskodtak a kupa sikeres lebonyolításáról.

Megyénk 9 településéről - Berhida, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Tapolca, Veszprém (Veszprém megye), Várpalota, Pápa, Pápa kistérség, Zirc – csaknem 300 önkormányzati képviselő, köztisztviselő, közalkalmazott érkezett a rendezvényre.

A szervezők a város sportlétesítményeiben összesen 13 sportágban kínáltak versenyzési lehetőséget. A résztvevők ezúttal kispályás labdarúgás, kosárlabda, asztalitenisz, tollaslabda, íjászat, teke, szellemi vetélkedő a megye és Várpalota sportjáról, sakk, darts, sudoku, zsetonszerző, sor-versenyek, kötélhúzás sportágakban mérhették össze ügyességüket és tudásukat.

Az eseményt Talabér Márta Várpalota város polgármestere nyitotta meg, aki köszöntőjében elmondta, a város harmadszor ad otthont az eseménynek, reméli nem utoljára. Bízik abban, hogy amikor legközelebb Várpalotára kerül sor, egy teljesen megújult, minden igényt kielégítő sportcsarnokban várhatják a sportolni vágyókat, ugyanis terveik között szerepel a létesítmény felújítása az elkövetkezendő három évben. A küzdelmeket Kovács Norbert, a megyei közgyűlés alelnöke indította el.


Talabér Márta

A települések közti versengés, összesítés után a következőképp alakult:
9. Zirc
8.Veszprém város
7. Berhida
6. Balatonfüred
5. Balatonfűzfő
4. Pápa kistérség
3. Tapolca város és Veszprém megye holtversenyben
2. VÁRPALOTA
1. Pápa

A versenyszámokban a megye polgármesterei, alpolgármesterei szép sikereket értek el. A labdarúgó tornán győztes Veszprém város csapatának kapuját Porga Gyula polgármester őrizte, a sudoku táblát leggyorsabban dr. Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere töltötte ki, Pergő Margit, Berhida polgármester asszonya pedig íjászatban ért fel a dobogó legfelső fokára.

Íjászatban férfiaknál Katona Csaba, Várpalota alpolgármestere 3. helyezést ért el, valamint asztaliteniszben Talabér Márta polgármester is kiemelkedően teljesített.

A nap folyamán dr. Kovács Zoltán, a megyei kormányhivatal vezetője is megtekintette a küzdelmeket.
Göndör József főszervező elmondta, a várpalotai segítők, akik e mai sportnapot szervezték, kiemelkedően jó munkát végeztek, és aki kilátogatott bármely színhelyre ezt csak megerősíteni tudja. Jövőre is hasonló színvonalon és versenyzői létszámmal szeretnék megrendezni a kupát, tovább erősíteni ezzel az Önkormányzatok közötti kapcsolatot.

vehir.hu
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.