Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Intézményvezetőket választottak

2008. június 26. 15:49
A csütörtöki közgyűlésen a városatyák döntöttek a Családsegítő és Gyermekjóléti Központ, illetve a Kabóca Bábszínház további vezetése ügyében. A bizottságok korábban már megtárgyalták mindkét esetben a benyújtott pályázatokat. A testületi-ülésen ma egyhangú döntés született. A családsegítő kapcsán arról is határoztak, hogy az intézmény pályázzon a gyermekjóléti módszertani szolgálat feladatainak ellátására. Továbbá igent mondtak arra, hogy folytatódjon az épület átalakítása. Az ehhez szükséges forrásra pedig a Regionális Operatív Programon belül pályázzunk.

21 igen szavazattal egyetlen tartózkodás mellett nevezte ki a képviselőtestület a Családsegítő igazgatójának a jelenlegi megbízott igazgatót, Horváthné Kecskés Diánát.  Bár nem ő volt az egyetlen alkalmas pályázó, benyújtott anyaga, elképzelései a legjobbnak bizonyultak, - mondta a közgyűlésen Porga Gyula alpolgármester. Horváthné Kecskés Diána kinevezése határozott időre, öt évre szól. 

Egyhangú döntéssel a felállt szakértői csoport, a kulturális bizottság, ma pedig a képviselők is támogatták, hogy Székely Andrea legyen a Kabóca Bábszínház 5 évre kinevezett igazgatója. Porga Gyula elmondta, eddig még nem találkozott egyetlen posztra sem olyan jelölttel, akit kivétel nélkül minden dolgozó támogatott volna. Most ez történt. A Kabóca Bábszínház 18 dolgozója Székely Andrea mellé állt. A művésztanár, aki korábban a budapesti Kolibri Színház bábművészeti vezetője volt, megköszönte a bizalmat, s kijelentette, hogy a társulattal azon lesznek, hogy minél színvonalasabb előadásokkal szórakoztathassák majd a veszprémieket.

Füssy Angéla
további cikkek
469 nyertes van a Magyar falu program út-, járda- és bicikliútfelújítási pályázatán 469 nyertes van a Magyar falu program út-, járda- és bicikliútfelújítási pályázatán Négyszázhatvankilenc kistelepülés nyert el forrást önkormányzati tulajdonú utak, hidak, járdák és kerékpárutak fejlesztésére a Magyar falu programban meghirdetett pályázaton – mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn Budapesten. ma 15:06 Az árvízi helyzetre tekintettel rendkívüli adománygyűjtést hirdet az Ökumenikus Segélyszervezet Az árvízi helyzetre tekintettel rendkívüli adománygyűjtést hirdet az Ökumenikus Segélyszervezet A 1353-as adományvonalon és a www.segelyszervezet.hu oldalon is várják az adományokat. ma 13:37 Uzsonnás dobozok a legkisebbeknek a fenntarthatóság jegyében Uzsonnás dobozok a legkisebbeknek a fenntarthatóság jegyében Idén közel ötszáz első osztályos kisdiák kapott műanyag uzsonnásdobozt a VHK Nonprofit Kft. jóvoltából, az akcióval a praktikum mellett a fenntarthatósági gondolkodást is szeretnék erősíteni a gyermekekben. ma 13:51 Az egész országban száz százalékos készültséggel védekeznek az árvíz ellen Az egész országban száz százalékos készültséggel védekeznek az árvíz ellen Elérte a Szigetközt az árhullám, a Lajtán Mosonmagyaróvárnál a legmagasabb, harmadfokú árvízvédelmi készültséget kellett elrendelni az állami védvonalakon - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság hétfőn. ma 11:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.