Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C

Nagyüzem a birkózóknál

2011. április 18. 17:50 // Forrás: Janku Ferenc
Az elmúlt öt versenyen három arany-, nyolc ezüst- és bronzérmet, valamint számos pontszerző helyet szereztek a CENTRUM SE versenyzői.

A Veszprémi CENTRUM Sport Egyesület birkózó szakosztályánál megkezdődött a tavaszi nagyüzem, azaz egyik verseny éri a másik, úgy, hogy közben a csapat bejárja az országot.

A dorogi ob rangsorverseny után Soltvadkerten, Kőszegen, Csepelen, az elmúlt héten, pedig Sárváron bizonyíthatták rátermettségüket a sportolók. Az öt versenyből három is kiemeltként szerepel a szövetségi versenynaptárban, ám a két Vas megyei viadal rendezői is megtettek mindent, hogy erős mezőny jöjjön össze, így több kiemelt csapat mellett külföldieket is meghívtak szabadfogású viadalaikra.

– Remek szezonkezdést tudhatnak maguk mögött sportolóink. Az elmúlt öt versenyen három arany, nyolc ezüst és ugyanennyi bronzérmet, valamint további tizenöt pontszerző helyet szereztek tanítványaink. Négy sportolónk bejutott az országos bajnokság döntőjébe, hét pedig még reménykedhet, hogy ott lehet a legjobbak között! – büszkélkedett Túri Péter vezetőedző.

– Természetesen nincs idő az ünneplésre, sem a pihenésre, hiszen egy hét múlva Budapesten megkezdődnek a diákolimpia futamai, amelyek május közepén, Orosházán zárulnak. A hó végén pedig Tatabányára utazunk az országos bajnokság döntőjére. A feszített tempó kitart nyár elejéig, és bízunk benne, hogy addig a bajnoki pontjainkat is jelentősen gyarapíthatjuk – zárta szavait a szakember.

A Kossuth Iskolában edző birkózókról további információkat tudhat meg a www.centrumse.hu weboldalon!

vehir.hu
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.