Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nem lesz Szávay - Ivanovics mérkőzés Wimbledonban / Szerencsére nem a magyar lány hibázott, a világelső botlott

2008. június 28. 16:38
A világranglista 133. helyén álló Csie Cseng állította meg a szerb lányt, alig egy óra alatt végzett a torna egyik legfőbb esélyesével. Következő ellenfele Szávay Ágnes lesz, aki természetesen most sem tudott kiegyensúlyozottan jól, vagy rosszul játszani.
Persze megrovás nem érheti Ágit, mivel végig azon volt, hogy rákényszerítse akaratát ellenfelére, aki inkább a biztonságra és kivárásra törekedett. Schiavone ellen ez bejött, a magyar lány ellen azonban nem, a megfelelő agresszivitás Ágitól kockázatos volt. Ennek láthattuk negatív jeleit a második szettben, de összeségében megérte a rizikót felvállalni, meggyőző nyerő ütései a döntő szettre esélyt sem adtak az amúgy jó formában lévő ellenfelének.
Ági három fronton van még versenyben, Roger Federer egyik legjobb barátjával ugyanis vegyes-párosban is tovább lépett, míg a Roland Garros idei döntősével, Dinara Szafinával az Azarenka / Peer kettőssel fognak játszani a legjobb nyolc közé jutásért.

Egyéni:

Anabel Medina Garrigues ESP - Szávay Ágnes 6:7(5:7) 6:2 2:6

Páros:
Dinara Safina RUS / Szávay Ágnes (10) - Emilie Loit FRA / Pauline Parmentier FRA 6:4 7:6(7:1)

Vegyes páros:
Alex Bogdanovic GBR / Melanie South GBR - Yves Allegro SUI / Szávay Ágnes 6:7(6:8) 6:2 7:9
Bitera Roland
további cikkek
Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő 1. Futsal Club Veszprém Könnyedén nyert Veszprémben a címvédő Idénybeli utolsó hazai bajnokiján sima, 6-1-es vereséget szenvedett a bajnok, listavezető Haladás ellen a Veszprém a férfi futsal NB I felsőházi rájátszásában. Ezzel biztossá vált, hogy idén nem játszhatnak éremért a bakonyiak. ma 20:59 Két veszprémi tekvandós is Európa-bajnok lett erőtörésben! küzdősportok Két veszprémi tekvandós is Európa-bajnok lett erőtörésben! A VEDAC kiválósága, Bécsi Nikolett és a Veszprémi Taekwon-do SE újonca, Kovács Adrienn is tagja volt a magyar válogatottnak, amely aranyérmet szerzett erőtörésben a Lengyelországban rendezett AETF Taekwon-do Európa-bajnokságon. ma 15:11 Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok oktatás Veszprémben küzdenek a természettudományok vándorkupájáért a fiatalok A veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola ad otthont a Szabó Szabolcs Alapítvány vándorkupájának. A versenyre az ország tizenhárom iskolájából érkeztek hetedikes és nyolcadikos diákok, hogy összemérjék tudásukat a természettudományok területén. ma 14:11 Babicz Mihály az év veszprémi rendőre Babicz Mihály az év veszprémi rendőre 2024-ben Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a város közbiztonsága érdekében kifejtett példamutató rendőri munkája elismeréséül Babicz Mihály rendőr alezredes részére Az Év Veszprémi Rendőre díjat adományozta. ma 13:32

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.