Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nyugodt, szinte eseménymentes hétvége a Balatonon / Komolyab sérülések nélkül telik a hétvége a Balatonon

2008. június 29. 21:11 // Forrás: VMSZ Hírszolgálat
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata 10 óra után nem sokkal indult kutatni, mert egy jelzés szerint egy középkorú nő egy csónakból a vízbe ugrott, majd úszni kezdett. A csónakban maradó társai röviddel ezt követően szem elől téveszetették, s a partra eveztek, majd riasztották a Vízirendészetet: Ők kérték a VMSZ segítségét, de röviddel a kutatás megkezdése után kiderült, hogy a középkorú nő időközben a partra úszott.

Nem sokkal ezt követően a keszthelyi Helikon strandra kellett mentőt hívni, mert egy tizenéves fiú lábát olyan mélyen sértette fel egy kagyló, hogy a helyszínen nem tudták ellátni, ezért kórházba kellett szállítani.

Vonyarcvashegyen egy starndkézilabda versenyen egy játékos sérült meg. Könyöke fordult ki annyira, hogy kórházi ellátásra szorult.  A mentők kiérkezéséig a VMSZ strandon szolgálatot teljesítő strandi vízimentője rögzítette az angol férfi karját.

Zatkalik András
további cikkek
469 nyertes van a Magyar falu program út-, járda- és bicikliútfelújítási pályázatán 469 nyertes van a Magyar falu program út-, járda- és bicikliútfelújítási pályázatán Négyszázhatvankilenc kistelepülés nyert el forrást önkormányzati tulajdonú utak, hidak, járdák és kerékpárutak fejlesztésére a Magyar falu programban meghirdetett pályázaton – mondta a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn Budapesten. ma 15:06 Az árvízi helyzetre tekintettel rendkívüli adománygyűjtést hirdet az Ökumenikus Segélyszervezet Az árvízi helyzetre tekintettel rendkívüli adománygyűjtést hirdet az Ökumenikus Segélyszervezet A 1353-as adományvonalon és a www.segelyszervezet.hu oldalon is várják az adományokat. ma 13:37 Uzsonnás dobozok a legkisebbeknek a fenntarthatóság jegyében Uzsonnás dobozok a legkisebbeknek a fenntarthatóság jegyében Idén közel ötszáz első osztályos kisdiák kapott műanyag uzsonnásdobozt a VHK Nonprofit Kft. jóvoltából, az akcióval a praktikum mellett a fenntarthatósági gondolkodást is szeretnék erősíteni a gyermekekben. ma 13:51 Az egész országban száz százalékos készültséggel védekeznek az árvíz ellen Az egész országban száz százalékos készültséggel védekeznek az árvíz ellen Elérte a Szigetközt az árhullám, a Lajtán Mosonmagyaróvárnál a legmagasabb, harmadfokú árvízvédelmi készültséget kellett elrendelni az állami védvonalakon - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság hétfőn. ma 11:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.