Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C

Sikeres tavaszi hónapok

2011. április 29. 16:57 // Forrás: Horváth László
A veszprémi cselgáncsozók több fronton is remekeltek az elmúlt hónapokban.

Nagyszépszámú veszprémi siker a szépszámú mezőnyben

Ismét nagy sikerű utánpótlás dzsúdó versenyt rendeztek a megyénkben. Közel 260 versenyző érkezett a Zirc város kupájáért kiírt versenyre hazánkból és Szlovákiából is. A zirci Vincze Judo Club által rendezett vetélkedésen az összes megyei klub képviseltette magát. A jó hangulatú és izgalmas küzdelmeket hozó rendezvényen 20 egyesület vett részt, amelyek közül a zirci csapat a második, a Veszprémi Domonkos László Judo Egyesület népes csapata pedig a harmadik helyet szerezte meg.

Veszprémi eredmények
Aranyérem: Gazda Patrik, Havelda Ádám, Horváth Réka, Takács Regő, Takács Boglárka, Hajdu Balázs. Ender Tamás, Fülöp Bence, Horváth Levente.
Ezüstérem: Csizmadia Zsófia, Lennert Vilmos, Patkó Botond, Kapcsándi Lóránt, Horváth Botond, Tóth János, John Réka.
Bronzérem: Lőrincze Ditta, Répási Áron, Szabó Dénes, Kékesi Péter.
Ötödik helyezés: Kékesi Szabolcs.
Hetedik helyezés: Zámbor András.

Balatonfüredi JKA eredményei
Aranyérem: Bartus Melinda, Nagy-Rácz Kornél, Bartus Brigitta, Györe Attila, Székely Zalán.
Ezüstérmesek: Kovács Márton, Szurma András, Tálas Mátyás.
Bronzérmesek: Bartus Gergő, Németh Márk.
Negyedik hely: Morvai Krisztián, Tálas Dániel, Simon Máté.
Ötödik hely: Dabosi Zsombor, Fixl Ferdinánd.

A Fazakas Tamás Diák Judo Club Ajka eredményei
Aranyérem: Kis Csongor, Dáni Daniella, Horváth Áron.
Ezüstérem: Pósa Dénes.
Bronzérem: Bódis Máté.

Windischmann Bence Szarajevóban

Ugyanezen a hétvégén Windischmann Bence Szarajevóban öregbítette a veszprémi cselgáncsozók hírnevét. Több mint 450-en nevezetek Szarajevóban a XIX "Vinko Samarlic" nemzetközi versenyre. A házigazdákon kívül Szerbia, Horvátország, Bulgária Olaszország, Montenegró, Macedónia és a Gemenc Judo Klub jóvoltából Magyarország is képviselte magát. A bajnokságot nyert serdülő csapatnak tagja volt Windischmann Bence, a Veszprém Judo SE versenyzője.

Szép küzdelmek után Bence megnyerte a serdülő korcsoportot, majd az ifjúsági korosztályban is elindult, ott csak a végső győztestől kapott ki, így a vigaszág megnyerésével a harmadik helyen végzett.

Másnap egy kis városnézés is belefért a programba, így igazán sikeres és tartalmas hétvége volt.

Szép eredmények a budapesti diákolimpián

A Veszprémi Domonkos László Judó SE versenyzői Diósdon vettek részt a Budapesti Regionális Szövetség által rendezett diákolimpián. A népes mezőnyt felvonultató eseményen nagyszerű sikereket értek el Károlyi Gábor és Takács Attila tanítványai. Ágoston Áron minden ellenfelét ipponnal legyőzve az első helyet szerezte meg. Ender Tamás és Kékesi Szabolcs csak a későbbi győztesektől szenvedtek vereséget, így a nagyon értékes harmadik helyet szerezték meg, mert a vigaszágon nem találtak legyőzőre.

vehir.hu
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.