Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Sportos köztisztviselők / Rekreációs nap keretein belül adták át a Véghely-díjat

2008. június 30. 14:13
Ma kora délután került sor a Véghely-díj átadására a veszprémi Schönherz sportpályán megrendezett köztisztviselői napon. Az emlékéremmel és oklevéllel is járó elismerésben idén Bérczi Zsuzsanna részesülhetett, melyet Debreczenyi János polgármestertől vett át.
A borús idő ellenére már a reggeli órák is vidám hangulatban teltek a rendezvényen, többen családjukkal együtt érkeztek a rekreációs napra. A munkatársakat és barátokat dr. Büki Szilvia főjegyző köszönttötte reggel 10 órakor. Beszédében elmonta, hogy a város alkalmazottai számára hosszú évek után ez a nap nyújt végre lehetőséget az összegyűlésre és munkájuk előtti tisztelgésre. Kiemelte, hogy a sikerekhez politikai nézetektől független, komoly szakmaiságra van szükség, hiszen így tudják a leghatékonyabban teljesíteni a rájuk bízott feladatokat.

A megnyitó után a résztvevők közös emlékfotózáson vettek részt, majd több sportágban is próbára tehették magukat; a futball, a tenisz és az íjászat mellett a petanque szabályaival is megismerkedhettek. A díjátadás és a helyben elkészített ebéd elköltése után délután 5 óráig további sportlehetőségek és előzene biztosította a kellemes időtöltést.
Kocsis Sándor
további cikkek
A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is IKSZ A teremtett környezetre vigyáznak Veszprémben is Teremtésvédelem. A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) így nevezi azt, amit a köznyelvben általában csak környezetvédelemnek, ugyanakkor hasonló módon közelítik meg a politikai pártnál is ezt a témát. Ennek a része volt a szerdán tartott országos szemétszedési akció, amihez a veszprémi fiatal kereszténydemokraták is csatlakoztak. tegnap 15:41 Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szeglethyről nevezték el a házasságkötő termet Szinte nincs olyan veszprémi, akinek ne lennének szép emlékei a Városháza kis házasságkötő terméről: akár a saját esküvő, akár barátok, rokonok egybekelése révén. A helység kedd óta Szeglethy György egykori polgármester nevét viseli. 2024. április 23. 21:41 Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Töltsük fel játékokkal a játszótéri homokozókat! Ismét megszervezi gyereknapi akcióját a Híd a Városért képviselőcsoportja: idén is várják a veszprémiektől azokat a használt, de még jó állapotban lévő játékokat, amelyeket gyereknap alkalmából a város játszóterein helyeznek majd el. tegnap 8:12 Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba Belenyúlhat a kormány az üzemanyagárba A beavatkozást fogom javasolni holnap a kormánynak – így válaszolt az Index kérdésére Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter arra, hogy szerdán dönt a kormány az üzemanyagárak esetleges szabályozásáról.  2024. április 23. 12:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.