Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C

Szivacskéziben is remekelünk

2011. május 22. 16:16
A hagyományos kézilabda előszobájának tekinthető szivacskéziben bejutott az országos döntőbe a Padányi iskola leány csapata.

Országosan négy csoportban csapott össze az ország 16 legjobb együttese az elmúlt hétvégén, Veszprémben a Nyugat I. csoport döntőjét tartották meg a Padányi iskola tornacsarnokában, ahol Mohács, Győr és Szekszárd városa képviseltette magát a hazaiak mellett. Minden csoportban az első két helyezett jutott tovább az országos döntőbe, a padányis leányok a második hellyel biztosították maguknak a továbbjutást a mohácsiak után.

A díjakat Varga Jenő, a Kézilabda Szövetség elnökségi tagja, Konkoly Csaba, a Győri ETO vezetőedzője és Koszorús Katalin, a Barabás KC játékosa adta át a keményen küzdő játékosoknak.

A szivacskézilabda a hagyományos kézilabda előszobájának tekinthető, a gyerekek megtanulják a sportág alapjait, technikai, taktikai elemeit. A 20 méter hosszú és 10 méter széles pályán 3+1 felállású csapatok mérik össze tudásukat 2x10 percben. A további szabályok megegyeznek a hagyományos kézilabdáéval – tudtuk meg a veszprémiek edzőjétől. Benke Péter elmondta még, az országos döntőnek várhatóan Veszprém ad majd otthont.


A döntős veszprémi csapat

Cseh Zoltán
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.