2022. augusztus 12.
//
Klára névnap

Eltűnt egy 17 éves fiú Balatonszárszón

2008. július 4. 8:34
VMSZ Hírszolgálat (+36 30 38 30 100)
6 órás kutatás után sem került elő a vízbe esett fiú.
Tegnap negyed négykor érkezett a jelzés a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának Zánkai Központjába, mely szerint a balatonszárszói strandon egy 17 éves fiú eltűnt a vízben. Az elődleges információk szerint a fiú egy barátjával és két lánnyal indult vízibiciklizni, majd annak ellenére, hogy egyikük sem tudott úszni, barátjával együtt beugrott a 2,5-3 méteres vízbe. A barátja még vissza tudott mászni a vízibiciklire a fiú azonban elmerült. A vízimentők és a vízirendőrök azonnal megkezdték a keresését. Helikopterrel is kutatták a víz felszínét, de a fiú nem került elő. A VMSZ búvárszolgálata a szemtanúk által megjelölt helyszínt átkutatta, de este fél 10-ig nem sikerült a fiú holttestére bukkanni. A kutatást felfüggesztették.

Zatkalik-Peresztegi Virág

További cikkek

Nem jó, de nem is tragikus a Balaton vízállása
Nem jó, de nem is tragikus a Balaton vízállása
Aggasztó hírek érkeznek a szomszéd megyéből, ahol a Velencei-tó a kiszáradás szélén áll, közben Kelet-Magyarországon néhány kisebb tó helyén már csak száraz síkság található. A Balaton vízállása is elmarad az ideálistól, de a „magyar tenger” esetében jelen állás szerint még nem szükséges kongatni a vészharangot, viszont érdemes figyelni egy aggasztó tendenciára.
Mobil egészségügyi szűrővizsgálaton vehetnek részt a Balaton parti települések lakói
Mobil egészségügyi szűrővizsgálaton vehetnek részt a Balaton parti települések lakói
Mobil egészségügyi szűrésen vehetnek részt a Balaton parti települések lakói és az ott nyaralók - közölte szerdai csabrendeki sajtótájékoztatóján Müller Cecília országos tisztifőorvos.
Elraktározott szavak, pillanatok a nyaralásról
Elraktározott szavak, pillanatok a nyaralásról
A túlzsúfolt napjaink, a sűrű hétköznapok akarva-akaratlanul egy másik világ hatalmába kerítenek bennünket. Egy elképzelt világba. Kinek ne lenne ismerős a kép, ahogy május végén a munkahelyen elkortyolt kávé közben fejben már a júliusi nyaralásán jár? De mit adnak nekünk ezek a lopott napok és mit tudunk elraktározni belőlük?
Klímabérletet vezetne be az LMP
Klímabérletet vezetne be az LMP
A havi ötezer forintos bérlet elképzeléseik szerint a környezetvédelem támogatása mellett a családok anyagi nehézségeit is csökkentené.
A tűzszerészek nyilatkoztak a bomba hatástalanításáról
A tűzszerészek nyilatkoztak a bomba hatástalanításáról
Gajdos Milán, hadnagy, az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred kommunikációs vezetője elmondta, a bomba hatástalanítása sikeres volt, valamint kitért a robbanótest későbbi sorsára is.