Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
15°C

Női foci döntő Veszprémben

2011. május 25. 19:39 // Forrás: Veszprém TV
A megyeszékhely rendezhet a vidéki városok közül először országos ifjúsági női döntőt labdarúgásban.

Június 5-én, vasárnap 11 órától hat együttes részvételével a műfüves pálya ad otthont a rangos rendezvénynek – hangzott el az eseményt bemutató sajtótájékoztatón. Némedi Lajos alpolgármester örömmel ismertette, büszkék vagyunk arra, hogy a királynék városában rendezik meg azt a finálét, aminek résztvevője a Gizella VSE ifjúsági labdarúgói is, amely eddig két bronz érmet is nyert a korábbi tornákon.

Csík Ferenc, a Magyar Labdarúgó Szövetség megyei elnöke hozzászólásában kiemelte, hogy a veszprémi együttes kiváló bajnoki szereplése is közrejátszott abban, hogy megrendezheti a finálét, amit eddig mindig Budapest nyert el. A korábban válogatott futballista jelezte azt is, hogy a női labdarúgás – ha nem is rohamléptekkel, de – fejlődik, és azt szeretné elérni, hogy a jövőben a Gizella VSE-n kívül mások is részt vehessenek hasonló rangos eseményen a megyéből.

Laki Zoltán, a veszprémi felnőtt csapat vezető edzője elmondta, hogy a városban 2002 óta működik újra a női labdarúgás. A folyamatos fejlődés eredménye, hogy ismét a döntőbe jutott a 15 évesek csapata Cser Csaba edző vezetésével. Az együttes, amelyből négyen tagjai az utánpótlás válogatottnak is, a győri középdöntőben harcolta ki a veszprémi döntőbe jutást. A szakember jelezte, hogy amennyiben az MLSZ engedélyezi, körmérkőzésese formában szeretné megrendezni a finálét, mert így több meccset játszhatnak a fiatalok, s a végeredmény is igazságosabb lesz mintha a csoport találkozók utáni helyosztókkal dőlne el a végső sorrend. Laki Zoltán örömmel jelezte, hogy a hagyományos díjazáson kívül a vállalkozói támogatásoknak köszönhetően várhatóan minden csapat legjobb játékosa értékes ajándékot kap.

A torna fővédnöke dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes.
 

vehir.hu
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.