Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 11. Ferenc
Veszprém
21°C
2024. május 11. Ferenc
Veszprém
21°C

A széleken erősit a Barabás KC

2011. május 26. 18:35 // Forrás: veszprembarabaskc.hu
A balszélső Nagy Ivett Dunaújvárosból, a jobbszélső Azari Fruzsina pedig Fehérvárról érkezik a Veszprém Barabás KC-hoz

Múlt héten ért véget a 2010/2011-es bajnokság, s lassan kialakul a következő szezonnak nekivágó keret is a Veszprém Barabás KC-nál. A csapat vezetősége ezúttal két szélső érkezését jelentette be: a balszélen Nagy Ivett, a jobb oldalon pedig Azari Fruzsina erősíti Gyurka János csapatát – olvasható a klub hivatalos honlapján.

A Dunaújvárosból érkező Nagy Ivett rutinos játékosnak számít, négyszeres magyar bajnok és kupagyőztes, a válogatottal pedig egy Európa-bajnoki bronzérmet is szerzett.


Nagy Ivett (szemben)

– Váltani szerettem volna, és sokáig úgy gondoltam, hogy külföldön fogom folytatni a pályafutásomat. Dunaújvároson kívül Magyarországon máshol nem szerettem volna játszani, de ahogy figyeltem a bajnokságot, úgy éreztem, hogy Veszprém még számításba jöhet. Amikor már körvonalazódott, hogy kik fognak Veszprémbe menni, egyre nagyobb kedvet kaptam, hogy ott folytassam. Izgatottan várom már a következő évet, bízom benne, hogy jó eredményt tudunk elérni. A játékoskeret nagy célok elérésre hivatott, örülnék, ha egy sikeres évet tudnánk produkálni, amiben benne van egy nagyobb előrelépés helyezésben is – nyilatkozta bizakodóan Nagy Ivett.

A jobbszélre az Alcoa FKC-tól érkezik Azari Fruzsina. A húszéves játékos Dunaújvárosban kezdte pályafutását, az elmúlt két és fél évet pedig a nagy rivális székesfehérvári csapatnál töltötte.


Azari Fruzsina (7-es mezben)

– A Veszprém melletti döntésemben magánéleti okok is szerepet játszottak, de végül nem úgy alakult, ahogy elterveztem. Ettől függetlenül szívesen megyek Veszprémbe, mert úgy érzem, hogy itt tovább fejlődhetek. Egy évre kötöttünk szerződést, de ha jó lesz a csapat, akkor hosszabb távra tervezek. Úgy gondolom, hogy egy jó hajtós, ütős csapatot fogunk alkotni, lesznek fiatal és rutinos játékosok is, nagyon bizakodó vagyok – mondta Azari Fruzsina.

Mindkét szerzemény júliusban csatlakozik a csapathoz, de természetesen már jártak Veszprémben, s már szervezik a költözésüket is.

vehir.hu
Melczer Zsolt
további cikkek
Férfi kézilabda NB I: edzőváltás Csurgón férfi kézilabda NB I Férfi kézilabda NB I: edzőváltás Csurgón Baranyai Norbert a szezon végén távozik a Csurgói KK élvonalbeli férfi kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról. ma 13:49 A szünetben még vezetett, de kikapott Egerben a Fejér-B.Á.L. Veszprém Fejér-B.Á.L. Veszprém A szünetben még vezetett, de kikapott Egerben a Fejér-B.Á.L. Veszprém A bennmaradásért küzdő vendéglátó Eger nagy csatában legyőzte a már biztosan kieső Fejér-B.Á.L. Veszprém együttesét az első osztályú férfi kézilabda-bajnokság pénteki találkozóján. tegnap 21:29 Férfi kézilabda vb-selejtező: hétgólos magyar előny Litvánia ellen férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda vb-selejtező: hétgólos magyar előny Litvánia ellen Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott 33-26-ra győzött Litvániában a jövő évi világbajnokság selejtezőjének első mérkőzésén. 2024. május 9. 19:41 Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Telekom Veszprém Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Dr. Csík Zoltán vezérigazgató a Vehírnek csütörtökön adott exkluzív videóinterjújában elmondta, az idény végéig biztosan az Ilics, Gulyás páros irányítja a Telekom Veszprém együttesét. Elmondta, hogy Sevinger Zsolt tizenöt év után távozott a klubot működtető gazdasági társaság cégvezetői posztjáról. Ugyancsak elhangzott, hogy a sportegyesülethez került a Veszprém Aréna vagyonkezelési joga. 2024. május 9. 17:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.