Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C
2024. szeptember 20. Friderika
Veszprém
14°C

Centrumos siker az ob-döntőben!

2011. június 4. 9:45 // Forrás: Janku Ferenc
A 69 kg-ban induló Krebsz Martin ezüstérmet szerzett Tatabányán rendezett diák II. korcsoport szabadfogású ob döntőjében.

Nem minden nehézségtől mentesen, de sikeresen zárult a CENTRUM SE birkózóinak a magyar bajnokság döntője, amely az első fontos fejezet a fiatal klub történetében.

Száznegyven versenyző részvételével Tatabányán rendezték a diák II. korcsoport szabadfogású országos bajnokságának döntője, amelyen városunkat a CENTRUM SE négy versenyzője képviselhette. A döntőbe való feljutás négy selejtező körön keresztül zajlott, amelyen több mint hatszáz birkózó mérhette össze tudását. A döntőre súlycsoportonként csak a legjobb 16 versenyző juthatott be.

– Az új versenyrendszer ellenére, végre jól sikerült a formába hozó időszak alatti felkészülésünk – mondta el érdeklődésünkre Túri Péter edző. De, hogy minden azért mégse legyen tökéletes, most a bajnoki címre joggal pályázó Biró Andort a saját súlya küldte padlóra, azaz, 16 dekával többet mutatott a mérleg, így nem kapta meg az indulási engedélyt a verseny főbírájától. Így a négy feljutóból, már csak három versenyzőnk eredményes szereplésében bízhattunk.

A 46 kg-os Minyó Bence 11. helyen, az 50 kg-os Jákói Márk a 7. helyen, és a 69 kg-ban induló Krebsz Martin a 2. helyen végzett, azaz magyar bajnoki ezüstérmet szerzett!

vehir.hu
további cikkek
Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged férfi kézilabda BL Közel állt a bravúrhoz, de kikapott Barcelonában a Szeged A Szeged 31-30-ra kikapott a Barcelona otthonában csütörtök este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. tegnap 22:39 Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! Veszprém Handball Club Erődemonstrációt tartott a PSG-t kiütő Veszprém! A második félidőben 10-1-es szériát produkáló, kitűnő egyéni teljesítmények egész sorát felvonultató Veszprém 41-28-ra nyert a francia bajnok Paris Saint-Germain vendéglátójaként a kézilabda Bajnokok Ligája csütörtöki csoportrangadóján. tegnap 20:16 Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Visszatér a MotoGP – Magyarország újra rajtvonalon Harminchárom év után a gyorsasági motorversenyzés királykategóriája, a MotoGP 2025. augusztus 22-24-én visszatér Magyarországra. Ugyanezen évben a Superbike világbajnokság (WSBK) is hazánkban lesz, július 25-27. között, harmincöt év elteltével. A versenyek helyszíne a balatonfőkajári Balaton Park Circuit pálya lesz, amely jelentős fejlesztéseken esik át a mezőnyök érkezése előtt. tegnap 21:58 FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. magyar labdarúgó-válogatott FIFA-világranglista: a magyar válogatott egy helyet rontva a 32. A magyar válogatott egy pozíciót rontott, ezzel a 32. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnok és Copa América-győztes Argentína vezet. tegnap 15:49

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.