Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 9. Gergely
Veszprém
17°C
2024. május 9. Gergely
Veszprém
17°C

Elkezdődött a Vízilabda Európa Bajnokság / A férfiak megverték a világbajnokot, a nők döntetlent játszottak az olimpia bajnokkal

2008. július 5. 22:24
Szombaton a férfiak megmutatták, hogy bő egy hónappal az Olimpia kezdete előtt megfelelő formában vannak, ugyanis egy 10:9-es győzelemmel kezdték Malagában az EB-t az éppen regnáló világbajnok, Horvátország ellen. Ezzel némiképp visszavágtak a Melbourne-i vereségért, a VB-döntőben ugyanis 9:8-cal dél-nyugati szomszédaink kerültek a világ tetejére.

Vasárnap pedig északi szomszédunk tudta meg, hogy a vízilabdában nincsenek véletlenek, 19:3-mal vették el Madarasék a kedvét még az élettől is a szlovák válogatott játékosainak.

A nők is jó lendületben kezdték a mérkőzésüket, azonban 4:1-es vezetés után nem tudtak több gólt szerezni, míg ellenfelünk Casanova révén kiegyenlített. Nem rossz eredmény ez még így sem Olaszország ellen, azonban ebben a mérkőzésben több volt.

Férfiak:
A Csoport
Magyarország
Spanyolország
Horvátország
Szlovákia
Görögország
Montenegró

B csoport
Macedónia
Oroszország
Szerbia
Olaszország
Németország
Románia

A magyar csapat mérkőzései:
Magyarország - Horvátország
                   10:9

A magyar gólszerzők: Varga T. 1, Madaras 3, Benedek 1, Biros 2, Hosnyánszky 1, Dr. Molnár T. 2.

Magyarország - Szlovákia
                  19:3
A magyar gólszerzők:

Biros 2, Varga T., Kásás, Kiss Gergely 4, Madaras Norbert 4, Benedek 2, Varga D. 2, Molnár T., Kis G., Hosnyánszky.

 

Nők:
A csoport
Hollandia
Spanyolország
Oroszország
Németország

B csoport
Olaszország
Görögország
Franciaország
Magyarország

Magyarország - Olaszország
                    4:4
A magyar gólszerzők: Valkay Á., Pelle, Drávucz 2.

Bitera Roland
további cikkek
Egyenlített a Sopron a Veszprém elleni bronzpárharcban Veszprém Kosárlabda Klub Egyenlített a Sopron a Veszprém elleni bronzpárharcban A házigazda SMAFC 1860 Soproni Egyetem csütörtök esti sikerével egyenlített a Veszprém Kosárlabda Klub ellen az NB I/B zöld csoport bronzcsatájában. ma 21:44 Férfi kézilabda vb-selejtező: hétgólos magyar előny Litvánia ellen férfi kézilabda-válogatott Férfi kézilabda vb-selejtező: hétgólos magyar előny Litvánia ellen Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott 33-26-ra győzött Litvániában a jövő évi világbajnokság selejtezőjének első mérkőzésén. ma 19:41 Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Telekom Veszprém Dr. Csík Zoltán: Nem szólok bele sportszakmai dolgokba! Dr. Csík Zoltán vezérigazgató a Vehírnek csütörtökön adott exkluzív videóinterjújában elmondta, az idény végéig biztosan az Ilics, Gulyás páros irányítja a Telekom Veszprém együttesét. Elmondta, hogy Sevinger Zsolt tizenöt év után távozott a klubot működtető gazdasági társaság cégvezetői posztjáról. Ugyancsak elhangzott, hogy a sportegyesülethez került a Veszprém Aréna vagyonkezelési joga. ma 17:55 Tíz év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság az unokaöccsét és szomszédját megkéselő férfit Tíz év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság az unokaöccsét és szomszédját megkéselő férfit A Veszprémi Törvényszék több emberen elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt tíz év fegyházbüntetésre és tíz év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte – első fokon – azt a 61 éves veszprémi férfit, aki késsel többször megszúrta az unokaöccsét és szomszédját. ma 14:14

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.